Sanki bu hafta biraz güçlü olmuş, şarkılarıma hiç yorum da gelmiyor nasıl üçüncü haftaya kalacağım
O halde Yalın'dan devam edelim. Batuş'un Perşembe gecesi dinleyeceği ilk şarkı.
Demek ki sinir olmuşum sana o an.Böyle tepkiler beklemiyordum. Ben de çok severim bu şarkısını ama pek güvenemediğim için bu hafta kullanayım dedim. İyi puanlarınızı bekliyorum.
Bu ne resmiyet.
İnşallah, bu sefer bir aksilik olmazsa sonuç gecesinde full burdayım. Bu hafta puanda falan gözüm yok elenmeyeyim yeter bana
@batuhankaralar Çok çabuk anlıyor gerçekten oylama başlamıs ozaman diyor 3.haftaya nasıl kalacam diye @xemrexxx @serhatt tek şanslarıO halde Yalın'dan devam edelim. Batuş'un Perşembe gecesi dinleyeceği ilk şarkı.
Nil haftanın iyilerinden, sıkıntısı yok. Haftaya üzerine gidersin. @xBUGRAx
@Maskeli Fedai Çok özlemiş oylarımızı
Ona geçen seneki yorgunluk yeter, yarışmaz daha. Öyle bir enerji gelmez daha imkansız.@Maskeli Fedai Çok özlemiş oylarımızı
@Maskeli Fedai e jurilik yakısıyor zaten o öyle daha güzelOna geçen seneki yorgunluk yeter, yarışmaz daha. Öyle bir enerji gelmez daha imkansız.
Gece yorgunluğu değilde içinden geçen sesi dışarı vurdurduk @xBUGRAx elensin istiyorsun
@xemrexxx @serhatt ve milli şefimiz @sokak sanati beni kurtarmaya geliyor@batuhankaralar Çok çabuk anlıyor gerçekten oylama başlamıs ozaman diyor 3.haftaya nasıl kalacam diye @xemrexxx @serhatt tek şansları
Zaten onlarda tekmeyi atarsa yuvarlanır gidersin patates çuvalı gibi sahnenin merdivenlerinden @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Bully
İnşallah, tüm dileklerimiz o yönde.Zaten onlarda tekmeyi atarsa yuvarlanır gidersin patates çuvalı gibi sahnenin merdivenlerinden @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Bully