eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 2.Hafta (Oylama Başladı Perşembe 21:00)

Siz kardeşsiniz :A :A :A Kardeşler kavga ederse kazananı olmaz Sarpın annesi :F :F :F @xemrexxx @serhatt
71532

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
@xemrexxx Ne der bilmiyorum ama şarkı ilk haftadan bile zayıf ve bu hafta ceza almayan olursa @Yiğitt erken finiş yapabilir :A :A :A
@Yiğitt yapmış yapacağını yine :A Fikrimizi alıyor ama kendi bildiğini okuyor :A

Yani alt sıralarda olacağı açık bence bu şarkıyla :D Yıldız'ın ilk 15'ine girecek bir parça değil..

@Yiğitt yapmış yapacağını yine :A Fikrimizi alıyor ama kendi bildiğini okuyor :A

Yani alt sıralarda olacağı açık bence bu şarkıyla :D Yıldız'ın ilk 15'ine girecek bir parça değil..
Son oluşan 15 li dısındakı her şarkısı bence tehrikeli @Yiğitt bilir yinede :A :A :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Yiğitt and Bully
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
Böyle kaliteli bir şarkıyı liste dışı bırakmak istemedim. Dayan Yüreğim'den daha iyi iş yapacaktır her türlü. :bhr: Desteklerinizi bekliyoruz...
Napalım o zaman bebeğim, sen sevmişsen bize laf düşmez. :A @xemrexxx de kullanmıştı galiba bu şarkıyı ama düşük gitmişti diye hatırlıyorum. :A Tabii bu sezon farklı olabilir :A

Dinleyip sevmeye çalışırız bakalım :A Tüm şarkılar belli olmadan bir şey demek anlamsız zaten, recaptan sonra şekilleniyor her şey...

@xemrexxx böyle kaliteli bir şarkıya tam puanınla desteğini bekliyoruz. Gün birlik olma günüdür. :A
Napalım o zaman bebeğim, sen sevmişsen bize laf düşmez. :A @xemrexxx de kullanmıştı galiba bu şarkıyı ama düşük gitmişti diye hatırlıyorum. :A Tabii bu sezon farklı olabilir :A

Dinleyip sevmeye çalışırız bakalım :A Tüm şarkılar belli olmadan bir şey demek anlamsız zaten, recaptan sonra şekilleniyor her şey...
Hayatım sen. @xBUGRAx ile birlik ol :A @Çiğdem @serhatt