Zaten elini verirsen paçayı kurtaramazsınHak eden kazansın canımHiçbirini tutmuyorum keyfime eğlenmeme bakıyorum
![]()
Zaten elini verirsen paçayı kurtaramazsınHak eden kazansın canımHiçbirini tutmuyorum keyfime eğlenmeme bakıyorum
![]()
Çıkarırız ama sizden başka oy veren kalmazBiz @MayısKralı 'nın arkasındayız, yabancı şarkı sevmeyen jürileri çıkarsak rahat 1. olur.
@MayısKralı viel Glück, Ich bin immer hinter dir.![]()
@MayısKralı gelecek sezon yerli ve kaliteli bir isimle katılıp 1. olacak inş. Bu sezonda da hedefi finale kalmak olsun.Çıkarırız ama sizden başka oy veren kalmaz![]()
![]()
![]()
hani ben niye göremiyom
O değişiyor yaa şarkıların içeriğiylede alakalı sanırım aynı yerden telifli şarkıda gördüm sorunsuz şarkıda gördüm
Yiyorsun hemen demekhani ben niye göremiyom![]()
kolay gele bacımYiyorsun hemen demekŞu oyları toplamak üzere kaçayım bildirimlere sonra bakacam mecbur çünkü yemek işleride başlayacak şu puanları halletmek lazım görüşürüz
![]()
![]()
![]()
@MayısKralı biraz daha aktif olursa birinciliğe oynar. Ama bu haftaki şarkısı iyiydi gerçekten.![]()
@MayısKralı gelecek sezon yerli ve kaliteli bir isimle katılıp 1. olacak inş. Bu sezonda da hedefi finale kalmak olsun.
Yabancıyla 1. olmak için ağzının iyi laf yapması gerekiyor maalesef.![]()
Sizi çeyrekte iki elemede kol kola yıllarızBuray da Vevo ile çalışıyor ben de telif yerim kesinBu da mı tesadüf
![]()
![]()
Buray da Vevo ile çalışıyor ben de telif yerim kesinBu da mı tesadüf
![]()
![]()