eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı gönderdim tüm yarışmacılara başarılar diliyorum ?

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ayak işlerinide görücekler zaten sayıyı oyüzden arttırdık zaman içinde :A Hizmetçi şöför aşçı onları kovdum başkanlar yapsın :A :A :A @serhatt
71432

• Beğendim
Reactions: MayısKralı
Bu hafta ki sarkisi efsaneymis. Hadise harcanacak bu seferde:A
Kim elenirse yazık olacak ama mecbur yanı yarışmacılar önümüzdeler ve hafta ahfta ilerlemek için birinin kıçına tekmeyi atmak zorundayız adım atılacak alan oluşması için mario gibi öyle öyle yürüyecez :F :F :F @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
Senin şarkı gerçekten güzeldi @Billy Kane den iyi kıvırıcaksın gibi Duayı :A :A :A @sokak sanati
Çok iyi şarkıyla geldiğimi düşünüyorum iyi puanlara talibim, özellike yabancı severlerden. :bhr: @Billy Kane @sokak sanati @Harunnn60 @kerem @Çiğdem

Yabancı sevmeyenlerinde bu şarkıyı seveceğine eminim :Z @denizz19 @Bully @Yiğitt @vadikızı
@MayısKralı biraz daha aktif olursa birinciliğe oynar. Ama bu haftaki şarkısı iyiydi gerçekten. :Z

Kim elenirse yazık olacak ama mecbur yanı yarışmacılar önümüzdeler ve hafta ahfta ilerlemek için birinin kıçına tekmeyi atmak zorundayız adım atılacak alan oluşması için mario gibi öyle öyle yürüyecez :F :F :F @Bully
Hak eden kazansın canım :A Hiçbirini tutmuyorum keyfime eğlenmeme bakıyorum :A

• Harika
Reactions: Çiğdem