İlk paragrafta bahsetmişsin. Tamam bir daha yapmam bir şey paylaşalım dedik..İyi de ne yapayım.![]()
İlk paragrafta bahsetmişsin. Tamam bir daha yapmam bir şey paylaşalım dedik..İyi de ne yapayım.![]()
Şaka yaptım aslında ama içten içe BAH nedeniyle sinirimi çıkarmış da olabilirim o yüzden sorry.İlk paragrafta bahsetmişsin. Tamam bir daha yapmam bir şey paylaşalım dedik..![]()
çok da duygulandırdı süperdistar tv bozulunca mucize doktoru izledim bayıldım valla Taner ölmez döktürdü ya![]()
Faruk Bayhan bıraktı mı acabaEvet dün yazacaktım.Neyse ki bizle enerjisi daha iyi.
![]()
Faruk Bayhan bıraktı mı acabaSüreç’ten ayrılması iyi olmuş Asena’nın MF ile daha güzel sanki
![]()
Yaşlıymış zaten baya ama o yaşa o vizyon helal olsun güzel projeler hazırladılar en başından beriEmekli olmuştur belki.Geç bile kalmış aile şirketi varken ne işin var yaban ellerde.
![]()
Yaşlıymış zaten baya ama o yaşa o vizyon helal olsun güzel projeler hazırladılar en başından beriMF’nin ilk dizisi bizdeydi BAH’ı o yönden asla unutamıyorum
Her şeyin başlangıcı...
Aynen Süreç’le son zamanlarda başarılı işler yapamıyordu![]()
Seçkin’e laf yokSeçkin yüzünden kaç sene ara verdik çalışmaya kayıp yıllar.![]()
Seçkin’e laf yok![]()
Hep iyiydi benim için
Hep iyiydi benim için![]()
Hangi sahneBen Al Yazmalım'da bir sahnesi vardı orda beğenmiştim ilk.![]()
Şaka yaptım aslında ama içten içe BAH nedeniyle sinirimi çıkarmış da olabilirim o yüzden sorry.![]()
çok da duygulandırdı süperdi![]()