İffet benim göbek adım
İffet benim göbek adım
o senin yüzünden oldu, bak şu edepli kadını yap dedim resmimi
Aaa öyle espirisi kalmıyor
İki başkan arkanda @serhatt @xemrexxx bunlar arkandaysa zaten geçmiş olaYarışmamızın ilk haftası vatana millete foruma ve rakiplerime hayırlı uğurlu olsun![]()
İlk haftada Imagine Dragons'un FIFA ve PES ile özdeşleşen şarkısı "On Top Of The World" ile karşınızdayım. Umarım güzel puanlar verirsiniz
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Tüküreyim senin başkanlarınaAaa öyle espirisi kalmıyorAlamancı @kerem de ozaman değiştir diyor
Hem başkanlar sizin tipinizi beğendiler
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx
Beğenemedin mi anam
Normaldir bizde anlamadık
Neyini anlamadın şarkı işte
Dili yabancı oldundan değilNormaldir bizde anlamadık![]()
Şarkı gibi gelmedi bana ne bilim tuhaf birşeyNeyini anlamadın şarkı işte![]()
![]()
Klibi tuhaf desene ben de şarkıyı beğenmedin sandımŞarkı gibi gelmedi bana ne bilim tuhaf birşey![]()
![]()
![]()
Git Rachel'e espri yap, bize niye bulaşıyorsun. Hem ben 1. olarak emeğimin hakkıyla buralara geldim.Sertabı artık kimse alamaz zaten![]()
![]()
![]()
Ben seviyorum bu grubu, umarım kalırsın ki daha iyi şarkılarına yüksek puanı verebilelim.Yarışmamızın ilk haftası vatana millete foruma ve rakiplerime hayırlı uğurlu olsun![]()
İlk haftada Imagine Dragons'un FIFA ve PES ile özdeşleşen şarkısı "On Top Of The World" ile karşınızdayım. Umarım güzel puanlar verirsiniz
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz