"7. Koğuştaki Mucize" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,764
Puanı
280
71172

“Yedinci Koğuştaki Mucize” filminin fragmanı yayınlandı!

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu, Ferit Kaya, Hayal Köseoğlu, Gülçin Kültür Şahin, Doğukan Polat, Emre Yetim, Serhan Onat, Serhat Üstündağ, Nadi Güler, Özgür Dereli, Basri Albayrak, Özgür Avşar, Mert Zaim, Serdar Akülker, Cankat Aydos

Yapım: Lanistar Media, Motion Content Group

Yıllarca unutulmayacak çarpıcı bir baba-kız ilişkisini konu alan “Yedinci Koğuştaki Mucize” 11 Ekim’de Vizyonda!​

Fragmanda bile gözlerim doldu be, bu adam oynamıyor yaşıyor diye boşuna demiyoruz. Kadronun geri kalanı da baya sağlam, konu ilgi çekici, yönetmen de sevdiğim bir isim. Muhakkak izleyeceğim.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Zaten kadro harika ama fragman da çok iyi olmuş mutlaka giderim. :Z Sadece hikayenin 2019’da geçeceğini düşünürken dönem dramı olması şaşırttı. En azından idamın kabul edildiği alternatif bir 2019 söz konusu değilse. :A

• Beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 71172

“Yedinci Koğuştaki Mucize” filminin fragmanı yayınlandı!

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu, Ferit Kaya, Hayal Köseoğlu, Gülçin Kültür Şahin, Doğukan Polat, Emre Yetim, Serhan Onat, Serhat Üstündağ, Nadi Güler, Özgür Dereli, Basri Albayrak, Özgür Avşar, Mert Zaim, Serdar Akülker, Cankat Aydos

Yapım: Lanistar Media, Motion Content Group

Yıllarca unutulmayacak çarpıcı bir baba-kız ilişkisini konu alan “Yedinci Koğuştaki Mucize” 11 Ekim’de Vizyonda!​
Fragman enteresan olmuş. Merakla bekliyoruz. ??????.

• Beğendim
Dün izlediğimde aşırı duygulandım. :( Aras döktürmüş yine. Harika bir film olacak, belli. Büyük bir merakla bekliyorum.

• Beğendim