Adı umrumda değil kendisi önemli benim için, o baştan çıkarıcı cazibesiŞükrü adı bana hiçbir şey cağrıştırmıyor.Libido düşürücü tam tersi.
![]()
Git başkasına göz dik be Şükrü benim.Adı umrumda değil kendisi önemli benim için, o baştan çıkarıcı cazibesi![]()
Bu oğlan bana çok tanıdık geliyor ama
Yıllar sonra Pazar günü tutturacağız inşallah.Çok iyi olmuş beğendim
Yoktu kestiler.
Hayat Bilgisi'nin çakmasında oynamıştı.Bu oğlan bana çok tanıdık geliyor ama![]()
Hoşttt sana yar eder miyim ben beGit başkasına göz dik be Şükrü benim.![]()
Diyorum bilinçaltıma nasıl işlemiş.Hayat Bilgisi'nin çakmasında oynamıştı.![]()
Tıpkı Demet Akbağ'ın Show logosu altında daha güzel çıkması gibi.
Gayet başarılı bir dizi. Gereksiz hiçbir sahne yoktu her şey olması gibi süper ilerledi.@denizz19 detaylı yorumun ne![]()
Umarım TNS denekleri için de süperdir.Gayet başarılı bir dizi. Gereksiz hiçbir sahne yoktu her şey olması gibi süper ilerledi.![]()
Sevdiler benim analizimde tahminler gelecekUmarım TNS denekleri için de süperdir.![]()
Analizin patlarsa iyi güleceğim hatırlatırsın.Sevdiler benim analizimde tahminler gelecek![]()
Tamam fav atarım.Sevdiler benim analizimde tahminler gelecek![]()
Sen neden beni çekemiyorsun acabaAnalizin patlarsa iyi güleceğim hatırlatırsın.![]()
Şaka yapıyorum be beni forumdaki malum üyelerle karıştırma.Sen neden beni çekemiyorsun acabaEskiden saygı duyardın şimdi aşırı saldırgan oldun ne bu çekememezlik söylesene
![]()