Yalancı Bahar 1. Bölüm Yorumları

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
Yalancı Bahar dizisi başlıyor. 1. bölüm yorumları buradan yapılabilir.

ImageView.ashx

Ben açacaktim.. Erken davranmissin 🙂

Izleyecegim kesinlikle diziyi, merakla bekliyorum.

NOT: Twitter'de de 1.bölüm yorumlarini yapacagiz, herkesi Twitter'e de bekliyorum 🙂

- Fahriye Evcen'in 18 yaşında bir genç kıza dönmüş yani çok güzel.
- Cansel Elçin ise, çok değiştirmişler tipini falan, çok değişik bir hâl almış.
- Serkan Ercan, küçük rollerden, büyük role geçmiş bulunmakta ve gerçektende hakettiğini gösterecektir.

Dizinin zirvede olacağını düşünüyorum.

Yalancı Bahar bügün başlıyor.

- Fahriye Evcen'in 18 yaşında bir genç kıza dönmüş yani çok güzel.
- Cansel Elçin ise, çok değiştirmişler tipini falan, çok değişik bir hâl almış.
- Serkan Ercan, küçük rollerden, büyük role geçmiş bulunmakta ve gerçektende hakettiğini gösterecektir.

Dizinin zirvede olacağını düşünüyorum.

Yalancı Bahar bügün başlıyor.

Bir Yalanci Bahar hayrani daha sanirim.. D:

Fahriye Evcen bildiğimiz gibi yakışmış rolüne, Serkan Ercan rolüne yakışmış ve Cansel Elçin fazla yakışmamış kötü role. Bölüm hakkında birşey söylemek için daha erken. İleriki bölümlerde göreceğiz. Bakalım reytingler nasıl gelecek.

Açıkçası beklentilerimin altında kaldı. Yani beni ekrana bağlayan bir şey yok dizide.

Açıkçası sadece Cansel Elçin için izliyorum ve izlerim de zaman zaman. Cansel Elçin rolünün hakkını veriyor yine.

Cansel Elçin bu arada sakallar ve ağız altındaki bıyığı çok ilginç durmuş. Cansel Elçin bu arada gerçek sesiyle karşımızda. Gönülçelen dizisinde başkası seslendiriyordu ama şimdilerde diksiyonunu düzeltmiş ve artık düblaj'a ihtiyacı yokmuş. Sesi de bir ilginç çıkıyor, kalın ve bence rolüne uygun bir ses.

ne yalan söylim fragmanı izlerken daha fazla zevk alıyordum diziden bazı müzikler olmamış yani fahriye elçin birisiyle konuşuyo arkada verilen müzik sanki komedi dizisi müziği