Damla Sönmez 'Çukur'da!

Baba rap akımına uydu, farklı bir şeyler yaptı :A Özüne dönünce fırtınalar estirecektir yine :A
Son 3 şarkısıda ilk 2 şarkısı gibi ses getirmedi zaten forumda son açılan habere göre türkiyeyi terk ediyordu en son bu biteli çok oldu :Z:Z:Z
Ayça Tilki miydi neydi çocuk kardeşiyle şarkı yaparsa olacağı bu :A Hiç ses getiremedi :A

Kendine çeki düzen vermeli acilen Baba :A

Ayça Tilki miydi neydi çocuk kardeşiyle şarkı yaparsa olacağı bu :A Hiç ses getiremedi :A

Kendine çeki düzen vermeli acilen Baba :A
Yalnız Çiçek zaten cover ama klibiyle baya dalga konusu olmuştu :F Dipsiz Kuyum çok iğrenc bir şarkıydı adı bile anılmadı bu cornettoda öyle :F @MasacRE

Kız 2 şarkıdan sonra kayboldu bizim adamlar 25 yıldır :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Yalnız Çiçek zaten cover ama klibiyle baya dalga konusu olmuştu :F Dipsiz Kuyum çok iğrenc bir şarkıydı adı bile anılmadı bu cornettoda öyle :F @MasacRE

Babanın bütün şarkıları tutuyor, kanıtları da ortada zaten. Çatlamaya devam :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem

Yok Yalnız Çiçek ve Dipsiz Kuyum güzellerdi ve tuttular ama Nasılsın Aşkta cidden bir kötü bir şarkı :A

Sıradaki inşallah güzel olur :A

• Güldürdün
Yok Yalnız Çiçek ve Dipsiz Kuyum güzellerdi ve tuttular ama Nasılsın Aşkta cidden bir kötü bir şarkı :A

Yahu alt tarafı reklam şarkısı, çok büyük anlamlar yüklemeye gerek yok ona :A Sen Yalınınkiler iyi diyorsun ama onun cornetto şarkıları da normal kendi şarkılarından kötü ki :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aynen biliyorum bu oğlan daha büyük ama çocuk rolünü oynuyordu :A Tipi de babyface :A

Bu arada al sana hanzo Burak ve Gökhan :A @MasacRE

da9d6bfd-0d03-429f-a568-60354e18d185-m.jpg
Zaten bir buna şaşırıyorum birde Memoliye dizide 22 yaş olup kendinden dizide tahminen küçük olan Nail Kırmızıgül 40 yaş olması :F :F :F

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Bully

Babanın bütün şarkıları tutuyor, kanıtları da ortada zaten. Çatlamaya devam :A
Cevapsız Çınlama ve Ben Olsaydım kadar diğer yaptıklarının hiç biri o ikisi kadar ses getirmedi kendinizi kandırmayın ayoll :A :A :A Kızı konuşan bile yoktu bir video çekip erkek arkdsımdan ayrıldım diye zırladı ve öyle gündeme girmeyi başarmıştı :F

• İlginç
Reactions: Bully and MasacRE
Yahu alt tarafı reklam şarkısı, çok büyük anlamlar yüklemeye gerek yok ona :A Sen Yalınınkiler iyi diyorsun ama onun cornetto şarkıları da normal kendi şarkılarından kötü ki :A
Yalın'ın reklam şarkılarının hepsi kaliteliydi :A

Sadece Nasılsın Aşkta'yı beğenmediğimi söylüyorum, nazar boncuğu olsun diyelim :A Sonrakiler güzel olur umarım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Cevapsız Çınlama ve Ben Olsaydım kadar diğer yaptıklarının hiç biri o ikisi kadar ses getirmedi kendinizi kandırmayın ayoll :A :A :A Kızı konuşan bile yoktu bir video çekip erkek arkdsımdan ayrıldım diye zırladı ve öyle gündeme girmeyi başarmıştı :F
Neyse @Bully bu konuda benimle aynı fikirde. Sana cevabını o versin ve dengeler bir kez daha değişsin :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
Zaten bir buna şaşırıyorum birde Memoliye dizide 22 yaş olup kendinden dizide tahminen küçük olan Nail Kırmızıgül 40 yaş olması :F :F :F
Baktım 12 yaş varmış aralarında :A

Memoli cidden büyük duruyormuş evet :A O da avantajına olmuş, öyle olmasa kapamazdı o yaşta efsane başrolü :A

• Güldürdün
Neyse @Bully bu konuda benimle aynı fikirde. Sana cevabını o versin ve dengeler bir kez daha değişsin :A
Nasılsın Aşkta'ya kadar tüm şarkıları tuttu ve ses getirdi babanın :A Gerçek budur :A

Baktım 12 yaş varmış aralarında :A

Memoli cidden büyük duruyormuş evet :A O da avantajına olmuş, öyle olmasa kapamazdı o yaşta efsane başrolü :A
Dizinin en küçüğü Zeynolar Erkan ağalar hepsi 30 küsür hatta Rambo berkten bile küçük olmak :F 22 Neki burda forumdakı üyeler gibi ve onların babası gibi duruyor :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully