2.sezonun nadir iyi bölümlerinden birisiydi evet. Ben de sevmiştim Yamaç'ı burada
2.sezonun nadir iyi bölümlerinden birisiydi evet. Ben de sevmiştim Yamaç'ı burada
Dizide mal karaktere bağladıalr adamı öyle rolleri sevmiyorum bir rahat bırakmıyor senaristler adamı @xemrexxx2.sezonun nadir iyi bölümlerinden birisiydi evet. Ben de sevmiştim Yamaç'ı burada
Başrol mecbur öyle olacak Yapacak bir şey yokDizide mal karaktere bağladıalr adamı öyle rolleri sevmiyorum bir rahat bırakmıyor senaristler adamı @xemrexxx
Zengin yakışıklı iş adamı rollerine gelsin
Zengin yakışıklı iş adamı rollerine gelsin
Ben bu adamı kötü rolle sevdim İçerde de nasıl oranın yıldızı oydu Çukurun yıldızıda Vartolu @xemrexxxBaşrol mecbur öyle olacak Yapacak bir şey yok
pabucumun sıtarı oBen bu adamı kötü rolle sevdim İçerde de nasıl oranın yıldızı oydu Çukurun yıldızıda Vartolu @xemrexxx
Ben bu adamı kötü rolle sevdim İçerde de nasıl oranın yıldızı oydu Çukurun yıldızıda Vartolu @xemrexxx
pabucumun sıtarı o
Dizisi tutmadığı için 4 sezon onay aldı zaten değil mi
Televizyonu diyorum ben diğer yerlerde gözümüzde görünmesin napıyorsa yapsın
Sana böyle gülüyoruz
Biz dünyaya açıldık, açılamayanlar rakibimiz olamaz. Farklı kulvardayız yani.
Televizyonu aştı artık adam, ne işi olur dandik Türk televizyonlarıylaTelevizyonu diyorum ben diğer yerlerde gözümüzde görünmesin napıyorsa yapsın
Kimse izlemiyor malum @BullyTelevizyonu aştı artık adam, ne işi olur dandik Türk televizyonlarıyla
Dizisi tutmadığı için 4 sezon onay aldı zaten değil mi
Çatlıyor yine cadı Çağatay reyiz dünyaya açıldı, Aras da kendini Çukur'a hapsetsin dursunTelevizyonu diyorum ben diğer yerlerde gözümüzde görünmesin napıyorsa yapsın
Kimse izlemiyor malum @Bully
Başka bir şey demeye gerek yokDizisi tutmadığı için 4 sezon onay aldı zaten değil mi