Ne kadar uzun sürerse benim için o kadar iyi sıkıntı yok.Acele etme patron
Ne kadar uzun sürerse benim için o kadar iyi sıkıntı yok.Acele etme patron
çok neşelişinPijama partilerimizin şarkıcısını aldı sırf biz için @xBUGRAx
Başkanımız cin gibi maşşllah uçan kaçan kurtulmuyor @sokak sanati
En az Çeyrek finalAceleyle 1 hatanda gidersin sakın hata etme
Şimdi ben ne alaka@Harunnn60 Daha @xBUGRAx ı bilmiyormuş sen kimsin diyor
Mesajımda başkan diye senden bahsettim @sokak sanati da başkan kim demişyaŞimdi ben ne alaka
Başkan ben miyimMesajımda başkan diye senden bahsettim @sokak sanati da başkan kim demişya
Geçen yıl @sokak sanati mrt-06 fok başkan @xemrexxx di sende eski başkanlardansın 1-2 daha eklemeyle başkanlık heyetini yarın açıklıcamBaşkan ben miyim
Oylarını aksatmamanı temenni ediyorum.Ajda-Hadise-Şebnem favorim.
Eski şarkılarını kullanOylarını aksatmamanı temenni ediyorum.
Zaten yeni şarkılarıyla kariyeri baya geriledi. Sadece bir şarkı var yenilerden.Eski şarkılarını kullan
Bahsini bile açmadım ama Harun beni hemen anlamış. Bakışarak, ses tonuyla da anlaşıyoruz demek ki. İşte bu yüzden en yakınım Harun.@kerem başkanlık istiyordu @sokak sanati
Çok teşekkür ederim.Bahsini bile açmadım ama Harun beni hemen anlamış. Bakışarak, ses tonuyla da anlaşıyoruz demek ki. İşte bu yüzden en yakınım Harun.
Kız ben en başkan olurum harunla bir olamam. SsGeçen yıl @sokak sanati mrt-06 fok başkan @xemrexxx di sende eski başkanlardansın 1-2 daha eklemeyle başkanlık heyetini yarın açıklıcam
Hadi sen rahmetlinin yanına, faceden yazmıştır sanaKız ben en başkan olurum harunla bir olamam. Ss