Şerlok beyciğim ABD ile baş başa oynuyoruz, gözlerime inanamıyorum bu bir rüya mıCedi kendine gelir misin kardeşim...
kaç kere gereksiz sayı kaybettik. Her çeyrekte üstüne koya koya oynuyorlar. Belki kazanamayız ama müthiş bir mücadele var. Karşidaki ABD, ve buna karşın başa baş götürebiliyoruz. Bir ara fark 15-20lerdeydi. Çok heyecanlı bir mücadele izliyoruzŞerlok beyciğim ABD ile baş başa oynuyoruz, gözlerime inanamıyorum bu bir rüya mı
Şerlok beyciğim ABD ile baş başa oynuyoruz, gözlerime inanamıyorum bu bir rüya mı
kaç kere gereksiz sayı kaybettik. Her çeyrekte üstüne koya koya oynuyorlar. Belki kazanamayız ama müthiş bir mücadele var. Karşidaki ABD, ve buna karşın başa baş götürebiliyoruz. Bir ara fark 15-20lerdeydi. Çok heyecanlı bir mücadele izliyoruz
71-71'e geldi ama bir türlü öne geçemedik. Yorumcunun da dediği gibi son anda öne geçelim ve bitsin maç, onun dışında öne geçmesek de olurBaya iyiyiz ya Kemba’nın ekstra sayısı gelmese son anda çevirmiştik skoru.
71-71'e geldi ama bir türlü öne geçemedik. Yorumcunun da dediği gibi son anda öne geçelim ve bitsin maç, onun dışında öne geçmesek de olur
Yorumcu farklı bir konumdan canlı bağlantı yaparak mı yorumluyor maçı?
Mide bulandırıcı bir sunum ve yorumlayış var.NTV binasındadır muhtemelen şu an.
Mide bulandırıcı bir sunum ve yorumlayış var.
Söylediğim senaryo işte. İlk kez öne geçtik bitsin böyle.Biter mi böyle...
Söylediğim senaryo işte. İlk kez öne geçtik bitsin böyle.
Onu demiyorum.Murat Kosova’nın tarzı böyle ya, alışınca hoşuna gitmeye başlıyor. Coşar her maç böyle.