Türkiye-ABD Basketbol Dünya Kupası | Yorum ve Sohbet Konusu

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
31,799
Puanı
1,059
miilll1_9256684_16_9_1567491159-880x495.jpg

Basketbol Dünya Kupası ilk maçında Japonya'yı 86-67 geçen A Milli Takım, gruptaki ikinci maçında Amerika Birleşik Devletleri ile karşı karşıya geliyor. 15.30'da başlayacak mücadele NTV ekranlarında yayınlanacak.

Maçla ilgili yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Abd 13- Ersan 6. Ersan hariç herkesin elleri, dizleri titriyor :A

Tarihlerinin en kötü ABD kadrosu olabilir Utku beyciğim ama ölüleri bile yeterli maalesef. :A
Aynen öyle Şerlok beyciğim, zayıf kadro dediğimiz kadro karşısında bile insaflı olmaları için dua etmekten başka çaremiz yok :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ersan müthişsin be.

Oooooooo Dosi hanım, hoş geldiniz. Uzun zamandır maç yorumlarken göremiyorduk sizi. :A @MasacRE
nazar ettik ama :T:
yazınki tenisi kaçirdım diye baya üzülmüştüm. Şimdikide zaman sıkıntısı var ama finallerde izlemeye çalışacam. Yazın sana basketi sevdiğimi ama uzun süredir izleyemediğimi söylemiştim. Evdeyim bugün ve fırsat ayağıma gelince değerlendiriyorum bende :A

Turner'in olduğu dakikalarda içeriden sayı bulmamız çok zor. Hayır bir de savunmada yaptıkları yetmiyormuş gibi hücumda da çok iyi herif :A

Oooooooo Dosi hanım, hoş geldiniz. Uzun zamandır maç yorumlarken göremiyorduk sizi. :A @MasacRE
nazar ettik ama :T:
yazınki tenisi kaçirdım diye baya üzülmüştüm. Şimdikide zaman sıkıntısı var ama finallerde izlemeye çalışacam. Yazın sana basketi sevdiğimi ama uzun süredir izleyemediğimi söylemiştim. Evdeyim bugün ve fırsat ayağıma gelince değerlendiriyorum bende :A
Dosi hanım sahalara dönmüş gibi gözüküyor artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dosi hanım sahalara dönmüş gibi gözüküyor artık :A
Tatil bitti, iş ilk ay nedeniyle yoğun ama yakında dönerim sahalara umarım :A şimdi ara ara geliyoz bakalım.

Maça gelince üst üste kaçırdığımız 3lüklerden sonra son üçlüler ilaç gibi geldi ama daha dikkatli olmalılar :T:

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Alsaydık şu ribaundu iyiydi..

Çok iyi bir ilk yarı geçirdik. ABD'ye karşı bundan iyisini zor yapabiliriz zaten. Ersan müthiş oynuyor, sahanın yıldızı konumunda. Wilbekin, Melih, Furkan da iyi katkılar verdiler. Yalnızca Cedi etkisiz, o da devreye girerse ikinci yarıda maça tutunmaya devam edebiliriz.

ABD'de ise Turner sahanın en iyisi. Mitchell, Kemba, Tatum gibi hücum güçleri daha yüksek oyuncular etkisiz kaldı hücumda. O isimler coşarsa yanarız zaten :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Sherlock