Cevher öldükten sonra biraz düşmüştür reytingler millet alısmıstıŞu bölümden sonra dizi boykot yedi @Çiğdem
bu bölüm türkiyenin dinini kötülüyor diye biraz boykot yediCevher öldükten sonra biraz düşmüştür reytingler millet alısmıstı
Şuan daha çok tepki olurdu eskiden okadar değildi yinedebu bölüm türkiyenin dinini kötülüyor diye biraz boykot yedi
cihad felan dedikleri yok cami katliamının intikamı felan
engin müdür olmasa Arka sokaklarda galatasaray lisesi havaya uçuyordu @Çiğdem
cami katliamının intikam örgütü @ÇiğdemŞuan daha çok tepki olurdu eskiden okadar değildi yinede
MasterChef 1.olmuş.
@sokak sanati bir şef var tam senlik. Yarımacılara sus kes, boş yapma diyor sürekli izle bence. Hemde takımlara böldüler survivor gibi yapmış acun. Ödül oyunu filanda var.
Aynen güzeldi Cevher dönemi ben de bakardım Reytingler de yüksek geliyordu, forumda anlık reyting konuları çok canlı geçiyorduGenele bakıldığında en başarılı uzun dizi oldu evet sonucta reytingini alıyor
Ama Cevher dönemi bir başkaydı ara sıra açıp izliyorum youtubeye sonunda yüklenmiş ve admin sadece cumaları 1 bölüm yüklüyourmuş eskileri bile millet saydırıyordu admine
Yasak kalkar umarımAynen güzeldi Cevher dönemi ben de bakardım Reytingler de yüksek geliyordu, forumda anlık reyting konuları çok canlı geçiyordu
İlyas da doktor olarak Cevher'in yanındaydı
Artık bende yokum malesef bakmadım @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx