Yok o değil Benim Adım Gültepe ve Güllerin Savasından irisi yada başka bir dizide olabilir ama @BullyKayıp Şehir mi.
Yok o değil Benim Adım Gültepe ve Güllerin Savasından irisi yada başka bir dizide olabilir ama @BullyKayıp Şehir mi.
Güllerin Savaşı 2 sezon sürüp düzgün bir finalle bitti. Gültepe erken bitti ama hiçbir zaman 5-6 reyting alamadı. O yüzden başka dizidir.Yok o değil Benim Adım Gültepe ve Güllerin Savasından irisi yada başka bir dizide olabilir ama @Bully
Güllerin Savaşı 68 bölüm sürdüBu @Yiğitt 5-6 alan bir dizi yayından kaldırdı diye büyük tepki çekmişti fanlardan Hangi diziydi bumuydu yoksa Benim Adım Gültepe vardı yoksa baska birşeymiydi
Güllerin Savaşı 68 bölüm sürdü
Kanal D 2014'te çok diziye kıydı, Gültepe en tepki alanlardandı o olabilir Ama 5-6 alana kıymıyorduk yani, 4'te kalıyorsa fişini çekiyorduk.
5 küsür olduna eminim forumda da konusmustuk diye hatırlıyorumGüllerin Savaşı 2 sezon sürüp düzgün bir finalle bitti. Gültepe erken bitti ama hiçbir zaman 5-6 reyting alamadı. O yüzden başka dizidir.
Ama detay vermiyorsun ki hiç, çok dizinin ahını aldık.5 küsür olduna eminim forumda da konusmustuk diye hatırlıyorum
Benim aklımda da iki dizi kalmıs biri güllerin savası biri gültepe Gültepe olabilir 4 mü aldı acaba iyi reytinge rağmen bitti diye konusuyorudk ben hatta @Aserat ı da hatırlıyorum o sohbetlerde ama çok emin değilimAma detay vermiyorsun ki hiç, çok dizinin ahını aldık.
Nisa ile izlediğimiz Hayat Yolunda vardı. Urfalıyam Ezelden diyecem, onu yayından kaldırıyorduk Star aldı Hicran 5 alamadı hiç.
En çok Gültepe fanları ayağa kalkmıştı
O zaman odur, en çok olay Gültepe'de çıkmıştıBenim aklımda da iki dizi kalmıs biri güllerin savası biri gültepe Gültepe olabilir 4 mü aldı acaba iyi reytinge rağmen bitti diye konusuyorudk ben hatta @Aserat ı da hatırlıyorum o sohbetlerde ama çok emin değilim
5 alıyor gibi kalmıs aklımda ama 4 de olabilir 5 e yakınsa Odur çünkü ben o diziyi bu reytingte bitirmelerinden dolayı tepki geldini hatırlıyorum yanı 2 reyting alırsın dizi kaliteli ama derler bunun reytingininde iyi oldunu hatırlıyorum tepkiler bu reytingte bitirdiniz tepkileriydi Enginin diziside vardı evet @Aserat hatırlattı @Yiğitt O dönemler 4 üstü olanları çerez gibi yiyordu şimdi dizi bulamıyorO zaman odur, en çok olay Gültepe'de çıkmıştı
Öyle 5-6 falan almıyordu ama 4 küsür alıyordu. Şu an olsa daha fazla devam edecek olan dizi, o zaman Kanal D'nin sırada bekleyen çok dizisi var diye kaldırıldı
Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz Çok ah aldılar, bedelini ödüyorlar şu anda.5 alıyor gibi kalmıs aklımda ama 4 de olabilir 5 e yakınsa Odur çünkü ben o diziyi bu reytingte bitirmelerinden dolayı tepki geldini hatırlıyorum yanı 2 reyting alırsın dizi kaliteli ama derler bunun reytingininde iyi oldunu hatırlıyorum tepkiler bu reytingte bitirdiniz tepkileriydi Enginin diziside vardı evet @Aserat hatırlattı @Yiğitt O dönemler 4 üstü olanları çerez gibi yiyordu şimdi dizi bulamıyor
Onunda sanırım fena değildi reyting ama o dönemlerde 4-5 küsürler beğenilmiyordu şuankı gibi reyting almak zor değildi şuan 4 reyting alan öpüp basına koyuyorAza tamah etmeyen çoğu bulamaz Çok ah aldılar, bedelini ödüyorlar şu anda.
Engin Altan ve Nurgül'ü başrol yapıp 4 bölümde yayından kaldırmışlardı. Cinayet dizisi O da aklıma geldi şimdi
O da alıyordu 4 falan Sonra yerine Küçük Ağa geldi salladı ortalığıOnunda sanırım fena değildi reyting ama o dönemlerde 4-5 küsürler beğenilmiyordu şuankı gibi reyting almak zor değildi şuan 4 reyting alan öpüp basına koyuyor
yorumlardan görürüm benYok Çukuru izlemiyorsun destek torpil yaptımı nerden bilicen
Son sözümü söyledim@serhatt Ecünnü ortaklığımız biter diyor