@Çiğdem ablama ihanet edemem ben şahsen.
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱Bizde MS'ye karşı diziler savaşını yada oyuncular savaşını mi başlatsak
@Çiğdem ablama ihanet edemem ben şahsen.
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱Bizde MS'ye karşı diziler savaşını yada oyuncular savaşını mi başlatsak
Kıskançlıktan ne söyleyeceğini şaşırdın artık no comment.Her sene aynı format kanalında yeni işler yok
Sen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱
Bu Tarz Benim gibi ben de MuzikSurvivor yapacağım iki kanalda aynı format. @xBUGRAxKıskançlıktan ne söyleyeceğini şaşırdın artık no comment.
1800'lü yıllarda bir Avrupalı müzisyen tasviri tam @sokak sanati'lıkSen nasıl şefsin bee 😱 😱 😱 Yeni fotom artık bu olacak demişti oyüzden yüzsüz demek 😱😱😱
1800'lü yıllarda bir Avrupalı müzisyen tasviri tam @sokak sanati'lık
Sen niye birden kaoslandın zaten yarışma başlayınca atarsın kaosunu.
Sen niye birden kaoslandın zaten yarışma başlayınca atarsın kaosunu.
Şeflikle de ortalık epey karışmıştı önceki sezonlarda.Ben yarismiuroum. Şeflik yapacağım milletime
Şeflikle de ortalık epey karışmıştı önceki sezonlarda.
Ayol dizi benim etrafımda dönüyor, heyecan gelmiş sayemde çatlayın@sokak sanati planının içine ediyormuşum Çiğdem: Ahhh be teyzem, ben biraz gidip güzellik uykusuna yatcam sen de uyu tamam mı? Ay ben senin günlerdir ilaçlarını vermeyi unutuyorum. Neyse yarından itibaren düzenli içilecek o ilaçlar! Sokak sanati özellikle tembihledi.
@serhatt Saftır @xemrexxx öldü sanıp gitti bence ona bişi olmaz @mrt-06
@xBUGRAx Çocuk @MasacRE den mi yoksa @Harunnn60 mı
Reelde düşürtemedim hala, bari bırakta dizi de düşürteyim..Sonunda bir bebek düşürtecen.
artık tüm kozlar ben de seni kendi ellerimle bitireceğimSen anca bizim kirli işlerimize maşaolursun tatlım
@xBUGRAx
artık tüm kozlar ben de seni kendi ellerimle bitireceğim