@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz
23 Aralık 2014 yılında hayatımıza giren MusicSurvivor 5.yılına adım atmasınada az kaldı . Yaklaşık 5 yıldır forumumuzun bir parçası oldu @GunesinOglu na tekrardan teşekkür ediyorum
Normal sezonların artık çıkması zorlaştığı için MusicSurvivor Sil Baştan olarak yolumuza devam etme kararı almıştık . Üyeler yarıştıkları şarkıcıları alamayacaklar onun harici tüm şarkıcılar tekrar boşa çıkmıştı .
15 Hafta süren yarışmada normal yarışmacı sayımız 16 ama bu sayı katılıma göre 17-18 olabilir en son limit ise 19 dur . Bana özelden yarışmak istediğiniz şarkıcı ismini söylemeniz yeterli olacaktır . Yaklaşık 2 ay süren bu büyük maceraya atılmaya hazır olun
Belli olan 7 üyemiz ve ortakları olan şarkıcılarımızı duyuralım
Arkadaşlar 8 sezonluk MS tarihinin bir şampiyon ve 2.olanları hatırlayalım
1.Sezon şampiyonu @denizz19 Sıla , 2.olan ise @sokak sanati Rihanna
2.Sezon Şampiyonu @mrt-06 Sezen Aksu,2. olan ise @Bully Yalın
3.Sezon Şampiyonu @denizz19 Hande Yener , 2.olan ise @Çiğdem- Burcu Güneş
4.Sezon All Star şampiyonu @sokak sanati Rihanna , 2.olan ise @denizz19 Sıla
5.Sezon şampiyonu @Bully Gökhan Türkmen, 2.olan ise @sokak sanati Ariana Grande
6.Sezon Şampiyon @Tolstoyevski Erkin Koray ,2.olan ise @MasacRE- Feridun Düzağaç
7.Sezon Şampiyonu @sokak sanati Sia ,2.olan ise @Tolstoyevski Selda Bağcan
8.Sezon Silbaştan şampiyonu @kerem Sertab Erener 2.olan ise @Maskeli Fedai Yalın
MS 8 Sezonun en başarılı 5 üyesi
1 @sokak sanati 2 şampiyonluk / 2 ikincilik
2 @denizz19 2 şampiyonluk / 1 ikincilik / 1 yarı final/1 çeyrek
3 @Bully 1 şampiyonluk / 1 ikincilik / 3 yarı final
4 @Tolstoyevski 1 şampiyonluk / 1 ikincilik
5 @mrt-06 1 şampiyonluk / 2 çeyrek final
23 Aralık 2014 yılında hayatımıza giren MusicSurvivor 5.yılına adım atmasınada az kaldı . Yaklaşık 5 yıldır forumumuzun bir parçası oldu @GunesinOglu na tekrardan teşekkür ediyorum
Normal sezonların artık çıkması zorlaştığı için MusicSurvivor Sil Baştan olarak yolumuza devam etme kararı almıştık . Üyeler yarıştıkları şarkıcıları alamayacaklar onun harici tüm şarkıcılar tekrar boşa çıkmıştı .
15 Hafta süren yarışmada normal yarışmacı sayımız 16 ama bu sayı katılıma göre 17-18 olabilir en son limit ise 19 dur . Bana özelden yarışmak istediğiniz şarkıcı ismini söylemeniz yeterli olacaktır . Yaklaşık 2 ay süren bu büyük maceraya atılmaya hazır olun
Belli olan 7 üyemiz ve ortakları olan şarkıcılarımızı duyuralım
Arkadaşlar 8 sezonluk MS tarihinin bir şampiyon ve 2.olanları hatırlayalım
1.Sezon şampiyonu @denizz19 Sıla , 2.olan ise @sokak sanati Rihanna
2.Sezon Şampiyonu @mrt-06 Sezen Aksu,2. olan ise @Bully Yalın
3.Sezon Şampiyonu @denizz19 Hande Yener , 2.olan ise @Çiğdem- Burcu Güneş
4.Sezon All Star şampiyonu @sokak sanati Rihanna , 2.olan ise @denizz19 Sıla
5.Sezon şampiyonu @Bully Gökhan Türkmen, 2.olan ise @sokak sanati Ariana Grande
6.Sezon Şampiyon @Tolstoyevski Erkin Koray ,2.olan ise @MasacRE- Feridun Düzağaç
7.Sezon Şampiyonu @sokak sanati Sia ,2.olan ise @Tolstoyevski Selda Bağcan
8.Sezon Silbaştan şampiyonu @kerem Sertab Erener 2.olan ise @Maskeli Fedai Yalın
MS 8 Sezonun en başarılı 5 üyesi
1 @sokak sanati 2 şampiyonluk / 2 ikincilik
2 @denizz19 2 şampiyonluk / 1 ikincilik / 1 yarı final/1 çeyrek
3 @Bully 1 şampiyonluk / 1 ikincilik / 3 yarı final
4 @Tolstoyevski 1 şampiyonluk / 1 ikincilik
5 @mrt-06 1 şampiyonluk / 2 çeyrek final