@Harunnn60 çok baskı kuruyor patlayacam o olacak.
2.Bölüm kesinlikle çok iyiydi ve bölümlerin kısa olmasıda güzel izlettiriyor @kerem@Harunnn60 çok baskı kuruyor patlayacam o olacak.
Müsait bir anda izleyeceğim bölümleri yıldızladım zaten...
2.Bölüm kesinlikle çok iyiydi ve bölümlerin kısa olmasıda güzel izlettiriyor @kerem
İzleyince yarın yorum yaparım artık, bugün yoğundum biraz.2.Bölüm ilk bölüm geçiş bölümüydü zaten bu bölüm baya aksiyonluydu evet şapkalı kızın 3.sezonu gibiydi @Harunnn60 @mrt-06 @kerem
Oğlanın yardım elini tuttuk kaçmamıza yardım etti ve orada bir adamı öldürürken geber lanet olası demesini özlemişim oyunu oynayan adamın , moruk kadını öldürüncede çok mutluyum çok güzel oldu diyor arap adamı kurtardık ve kayıkla kaçma sahnesi aksiyonluydu karaya indik yine zombilerin içinde kaldık
miconne gerçek twd gibi zombileri tasma takıp götürdü yaralı kızla konusurkan ne lanet bir dünya diye öğütler veriyoruz kızında iyi canı var çıkmıyor bir geberemedi ayoll
yine bir YERE sığındık şapkalı kızın oldu oyun gibi ve yine gıcık tipler
miconnenin elbiseli olan odada sahnelerini anlamıyorum onuda belirteyim beyaz saçlı gıcık adamla dövüştük geber artık diyor gebermiyor Adamın iyice konusmasını bekledik az daha konuş diyoruz ve öldürdük
Akşam gelince yapacağım hayırdır gündüzleir yoksun, derin uykuda mısınSenin yorumun nerede
Burdakı düzeni oturtana kadar canımız çıktıAkşam gelince yapacağım hayırdır gündüzleir yoksun, derin uykuda mısın
Bende çalışayımBurdakı düzeni oturtana kadar canımız çıktı
Sen bizim tempoda 1 günde nalları dikerdin Öyle ayakları uzatıp bilgisayar bakıp kahve yudumlayarak değilBende çalışayım
Havalimanında köpek gibi çalışıyordum abartma evet buraya geçince rahat ettim haklısınSen bizim tempoda 1 günde nalları dikerdin Öyle ayakları uzatıp bilgisayar bakıp kahve yudumlayarak değil
Kendin anlatıyordun patron gibiHavalimanında köpek gibi çalışıyordum abartma evet buraya geçince rahat ettim haklısın
Çiğdem kışında sen rahat ediyorsun amaKendin anlatıyordun patron gibi
En yoğun dönemim kışın benim gündüzleri hiç giremiyorum sonra ramazan sonra fındık süreçelr aşamalı geliyor Haziran dısında sanırım rahat ettiğim bir ay yok koca 1 yıldaÇiğdem kışında sen rahat ediyorsun ama
Evlende git artık yaEn yoğun dönemim kışın benim gündüzleri hiç giremiyorum sonra ramazan sonra fındık süreçelr aşamalı geliyor Haziran dısında sanırım rahat ettiğim bir ay yok koca 1 yılda
Kısmet cnm @xemrexxxEvlende git artık ya