Mucize Doktor'un Yayın Tarihi Belli Oldu!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,645
Puanı
1,060
Mucize-Doktor-haber-resim-8582b35a-3204-4893-9f5c-fe185fd39482.jpg

FOX'un yeni dizisi Mucize Doktor'un yayın tarihi netleşti.

Başrollerinde Taner Ölmez, Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu ve Korhan Herduran'ın yer aldığı, yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstleneceği, senaryosunu ise Pınar Bulut ve Onur Koralp'in kaleme aldığı dizi 12 Eylül'de başlıyor.

Mucize Doktor 12 Eylül Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Beklenen tarih. Dedikoducu Çocuk 5'i demişti ama o kadar erken başlayacağını düşünmüyordum. Yeni fragman da bomba olmuş. Tüm gruplarda Şampiyon'u sollar, AB'de de Çukurova'yla zirve için yarışır diyorum. :Z
Korhan Herduran iticisi nasıl girmiş kadroya. :( Fragmanda batmaya başladı gözüme. :A
Asıl itici Onur. Hem kendisi kalas hem de karakteri cins nasıl dayanacağız bilmem. :A

İlgi çekici tanıtım. İzlenir bu iş... bu sezon haftanın 5 günü fox'tayım. İlk kez bir kanal bu kadar ağır basıyor. kurşun'u da çok merak ediyorum...

Beklenen tarih. Dedikoducu Çocuk 5'i demişti ama o kadar erken başlayacağını düşünmüyordum. Yeni fragman da bomba olmuş. Tüm gruplarda Şampiyon'u sollar, AB'de de Çukurova'yla zirve için yarışır diyorum. :Z

Asıl itici Onur. Hem kendisi kalas hem de karakteri cins nasıl dayanacağız bilmem. :A

Gayet yakışmış rolüne. :A

Tutacağından eminim diyebilirim, yolu açık olsun. İlk bölüme şans vereceğim ben de. :X

Kalp Atışı'nın özentisi olmuş fragman, birde Onur Tuna ve Taner Ölmez olmamış yakıştıramadım röllerine. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy