'Şampiyon'un Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ben her geldimde adres çubuna diziyorum ama şimdi onlara bakarkan yeni sohbetler açılınca oan aktif üyelerle işte ozaman adres çubundakıleremi bakacan yoksa oan yeni gelenelremi İstanbul trafiği gibi karısıyor buralar zaten bu yüzden şuan 10 bildirim daha duruyor 11 den kalma :F :F :F @xemrexxx le flash gibi bakardık eskiden ama sanırım yaslanıyoruz :A :A :A
Ben gelmeseydim halledecektin işte :A Gelmese miydim yoksa...

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hhaha yok yok ozamanda bildirim bitince canımız sıkılıcaktı :F Forumda sürekli sohbet ederek aktif oluyoruz biliyorsun baska türlü burası çekilmiyor zaten mesaj sayıları oyüzden fırlamıs :F :F :F @xemrexxx
İki ucu şeyli değnek yani. :A Hayat hızlı zaten öyle her şeye yetişmek zor, bu yüzden kasmamak ve akışına bırakmak gerek :A Şarkılarımız :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
İki ucu şeyli değnek yani. :A Hayat hızlı zaten öyle her şeye yetişmek zor, bu yüzden kasmamak ve akışına bırakmak gerek :A Şarkılarımız :A

Zaten sende özlemişsindir hepimizden daha çok burdakı goygoyları ve daha durgun halı yanı daha açılacak önümüzdeki süreçte :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: Bully
Morukladın iyice :A
İnzivaya çekilecez @xemrexxx le :A :A :A

En azından bir tatile gider oralarıda akrıştırır geliriz :F :F :F @Bully
CPrSv56VAAErVJ_.png

Tutmazsa bile milletin vergileri sayesinde ayakta kalır, Tolgahan kendini garantiye almış. :A