🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
İşte anlatmak istediğim o, bunlar Diagne’yi üçe beşe son anda satar ama ne Falcao gelir ne de başka golcü, Mevlüt ile kalırız ortada ağaç gibi. Üç beş günden bahsetmiyoruz, koskoca 90-100 günlük bir transfer dönemi ve gelinen nokta ortada. 2018 yaz döneminde kafayı nasıl yediğimiz ortada. 2019 ocak döneminde kafayı nasıl kat kat yediğimiz yine ortada. Ve üçüncü dönemleri, durum bu. Çekilen fotoğraflar, “yüzde 99 bitti” demeler ama gelinen nokta bu, 4 aydır bitirilemeyen bir transfer. Beceriksizlik diyorum çünkü ne oyuncuyu pazarlayabiliyorlar ne de kapıp alabiliyorlar. İyisiyle kötüsüyle 30 gol atmış bir forveti pazarlayamadıkları için yok maaşı beğenmedi yok bilmem ne gibi bahaneler ortada kalıyor. Bari sosyal medyayı düzgün kullanın, etkili kullanın o da yok. Sonra taraftar neden çıldırdı oluyor.

Diagne’yi 3-5 milyona satarlar ve konu kapanır, Falcao ise hiç gelmeyecek bir transfer efsanesi olarak mazide yerini alır. Nasılsa Fatih terim var bir şekilde halledir diye iki senedir bütün yükü onun üstüne yükleyen bir yönetim bu. Şampiyonlar liginde umarım ölüm grubuna düşeriz de geçen seneki gibi o sırıtan yüz ifadelerini, biz bu gruptan rahat çıkarız o yüzden forvete gerek yok rahatlıklarını yaşamayız. Madem çöp grupta bile ölecek kalitedeyiz en azından ölüm grubunda ölelim.

Falcao hesapta yoktu ki, Monaco’dan ayrılması söz konusu olunca menajeri önerdi. Öyle talip olduk ona. Temmuz ortası gibi falan yaşandı bunlar da, yoksa yönetim planlı ve programlı bir şekilde bir bir yapıyordu transferleri. Falcao’yu da adam satmadan alamazlardı zaten, buradaki tek ve en büyük hataları gidip fotoğrafı paylaşmak oldu. Sen fotoğrafı paylaşırsan, taraftarın beklentiye girer normal olarak.

Diagne’ye teklif geldi zaten ama adam gitmiyor, istemiyor. Diagne böyle bir karakter, istenmediği yerde durabilecek bir futbolcu. Bu noktada yönetime kızmak fazla abartılı geliyor bana. FFP’yi hiçe sayıp bir sürü adam alabilirler ama Avrupa’ya gidemeyiz ondan sonra. Önceki yönetimlerin saçma sapan para harcamasının acısını çekiyorlar biraz, ki ben bu yönetime haksızlık edildiğini düşünüyorum. Kulübü ekonomik açıdan baya bir toparladılar çünkü, şimdi Falcao için riske girmeye değmez. Seri ve Nzonzi gibi pahalı oyuncuları kiralamaları bile büyük iki transfer hamlesi.

Zaten takımın en büyük eksiği forvet de değil, orta sahada alternatifimiz SIFIR. Kim çıksa Selçuk giriyor ki bu bence daha büyük bir sorun. Defansa tecrübeli bir stoper de lazım. Diagne satılsa hepsini çözeceklerdi muhtemelen ama adam sorunlu bir karakter işte.

Transferin son gününe kadar umudumuzu koruyoruz, yapacak bir şey yok. Diagne gider, Falcao gelir. Üzerine orta saha ve stoper alınırsa muhteşem olur. Olmuyorsa da yapacak pek bir şey kalmıyor, FFP’ye göre şu an zaten eksideyiz. Her türlü oyuncu satılması lazım, Linnes veya Nagatomo’yu elden çıkarıp FFP’de düzlüğe çıkarız ama oyuncu alamamış oluruz. Bonservissiz veya kiralama yöntemiyle oyuncu alınır mı, orasını bilemiyoruz tabii.

ŞL’de Falcao gelse bile umutlanmak anlamsız, makas çok açıldı Avrupa’daki kulüplerle. En başından beri kötümser yaklaşıyorum ŞL konusuna...
 

HeisenBerg

Favori Üye
Katılım
22 Kasım 2011
Mesajlar
16,944
Reaksiyon puanı
3,855
Puanı
910
Yaş
24
Konum
Denizli
Zor geçecek sezon Galatasaray için. Yaşlı ve alternatifsiz kadro, 3 kulvar, yönetim kanadında ve taraftarda huzursuzluk. (Falcao temelli) Geçen sezondan daha kötü bir takım Falcao gelmediği sürece ki geçen sene 69 puan anca toplayabildi GS. Onyekuru'nun yerini Babel dolduramaz, çok büyük handikap. Daha ŞL başlamadan da 5 puan kaybı ki ŞL dönemi çok daha zor olacak. Belhanda alternatifsiz, Feghouli yedeği Jimmy Durmaz, Diagne alternatifsiz, Seri alternatifi Selçuk, Nzonzi'nin Donk, beklerin alternatifleri Linnes, Ömer Bayram, Şener stoperlerin ise Ahmet Çalık. Bekler formsuz ve yeterli değiller, stoperler saatli bomba, Seri uyum sağlayamadı hala, Babel-Belhanda-Feghouli-Falcao kaliteli ama yavaş ve temposuz bir hücum hattı. Falcao gelmediği takdirde ciddi kalite de düşer. 3 kulvar için ideal 11 zaten yaşlı üstüne alternatifsiz. Kulübe çok zayıf. Fenerbahçe'nin kulübe, GS'den iki kat iyi. Kötü bir başlangıç bekliyordum ama bu kadarı beni de şaşırttı. Milli ara sonrası özellikle 6. hafta çok kritik. ŞL'de gruba bağlı olarak en kolay grupta ancak 3.lük kovalanır geçen sene olduğu gibi. Zor bir grupta ise averaj takımı olur GS.
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
  • Harika
Reactions: MasacRE

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Lokum gibi kura çekelim, üzerine Falcao’yu da paket yaptırıp dönelim oradan. Dönüşte de Diagne’yi okuttuk mu, mis. :A
Valla ne yapıp edip getirmemiz lazım Falcao'yu Şerlok beyciğim :A Vermezlerse aha bu şekil kaçırıp getirelim :A

9be11717c6a564546ac3a30da7807f23.jpg
 

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,282
Reaksiyon puanı
39,932
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,282
Reaksiyon puanı
39,932
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Abdurrahim’in bu yüz ifadesindeki asıklık hoşuma gitmedi. Bu gruba düşmüş olmaktan ziyade bu gruba rağmen Falcao’nun gelemeyecek olmasını anlatıyor sanki bu yüz ifadesi... Zira bütün eleştiriler kendisinde toplanacak, Mustafa Cengiz’de değil.

EDJ8ofbXoAASllr
 
  • Üzücü
Reactions: DarkLegenD

HeisenBerg

Favori Üye
Katılım
22 Kasım 2011
Mesajlar
16,944
Reaksiyon puanı
3,855
Puanı
910
Yaş
24
Konum
Denizli
Falcao yüzünden yapılması gereken yedek orta saha, yedek stoper ve ilk 11 oynayacak bek transferleri gündeme gelmedi. En son Fatih Terim bir açıklama yapmıştı stoper ve orta saha istiyorum diye ama para olmadığı için yapılamayacaklar hatta Falcao işi de olmayabilir. Kötü geçen bir transfer dönemi Galatasaray adına.
 

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Bu olursa azgın fanatik bir Galatasaray'lı olurum. Hatta ilk hafta maçında Denizli'li ateşli taraftar grubunun arasına girip, linç edilme pahasına da olsa çılgınlar gibi sevişiyormuşcasına GS'yi desteklerim. Ben böyle bir insana dönüşmek istemiyorum. İşte bu yüzden bu transfer gerçekleşmesin. (Gerçekleşti)
Parantezi tutturduk...