19-25 Ağustos 2019 Fav10 Senaryo Reytingleri

Seninde Rıza babalar gibi sabit kitlen oldukça daha nice dalyalar yaparız cnm :Z:Z:Z @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Bully

@mrt-06 Süper başlamış @MasacRE :F İkinci bölümün geride kalması gün olarak geç başlamasından kaynaklı olmuş birde ilk bölümü 1 haftada tutsan daha yüksekte olabilirdi reyting @sokak sanati @xBUGRAx diziniz tutmuş yine iyisiniz ayoll :A :A :A
Ablam 10 bölüm yazdım 2 bölüm yayınlamam lazım okul açılmadan bitmeli. :A
Evet aradan döner dönmez @mrt-06'nın yüksek maliyetli dizisini bile geçmişiz. :A Yeni sezon için güzel sürprizler hazırlıyorum artık bakalım. :Z
Çok üstüne düşmüyorum normalde dizilerimde 250 yorum üstü hedeflerim bunda 100 yorum üstü, masraflı değil hepi topu 5 oyuncu var dizide. :A
tvEN yine zirvede. O varken diğerleri 2.lik için yarışsın:A @mrt-06 bu sezon MS'yi transfer edecek misin artık yada itirafları başlat.:A
Maalesef @Çiğdem'in bana en büyük hayal kırıklığıydı. :A

Çok seviyorum böyle nifak tohumları ekmeyi:A
Kaç sezondur transfer edecek ve sende geleceğim diyorsun gelmiyorsun :A @mrt-06
Ablam 10 bölüm yazdım 2 bölüm yayınlamam lazım okul açılmadan bitmeli. :A

Çok üstüne düşmüyorum normalde dizilerimde 250 yorum üstü hedeflerim bunda 100 yorum üstü, masraflı değil hepi topu 5 oyuncu var dizide. :A

Maalesef @Çiğdem'in bana en büyük hayal kırıklığıydı. :A
Vlla benim sucum yok ayoll haberim bile yoktu kanalı oldundan @Aserat a tamam derken :F

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Aserat
Fav 10 üyelerle sohbetler programının listeye giren tek bölümü benim konuk olduğum bölüm olmuş, çok şükür, okunma oranı da harika maşallah, teşekkürler Türkiye :bhr: ?:oley:😎
süpersiinn 19 25 ağus. arasında çok iyi gittim :D sayende reyting aldım :D yniden sana cok tşkler..:bhr:

Valla erken kalkan kanal kaptı canım yapacak bir şey yok. :A Yeni sezon konusunu bekliyoruz en kısa zamanda. :Z
Yarın gece evde olacaz Çarşambadan itibaren rahatız başvuru gelecek yakında ve aslında uzamasıda iyi oldu geç bitmiş olacak işte zaten bitince tekrar dönmek zor oluyor hemen bitmemiş olur :A :A :A

• Harika
Reactions: Aserat
Özel dans sov yapacak 14.sezon galasında @serhatt :F @xemrexxx
70772

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yarın gece evde olacaz Çarşambadan itibaren rahatız başvuru gelecek yakında ve aslında uzamasıda iyi oldu geç bitmiş olacak işte zaten bitince tekrar dönmek zor oluyor hemen bitmemiş olur :A :A :A
Harika haber. :Z O zaman konuyu çarşamba aç ki reyting bölünmesin. :A