mine tugaya ağırt hakaretten ban yicenSen bakma @xemrexxx e klaopatra gibi kadinsin gelecegin mine tugayisin
Sus bakiyim sen mine tugaya ndn hakaret ediyim aşığım o kadina benmine tugaya ağırt hakaretten ban yicen
Ogrenmez o boyle giderse evde kalcakahhh çokk tşşk ederim
@xemrexxx senden braz kibarlık öğrensin bence
Ahaha@Çiğdem- den çat diye bir ses mi geldi
@destere ekrana garip şeyler yapma sakın
@ABAY_06 @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @KayıpSehir @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 40030 Ekli dosyayı görüntüle 40031 Ekli dosyayı görüntüle 40032 Ekli dosyayı görüntüle 40033 Ekli dosyayı görüntüle 40034 Ekli dosyayı görüntüle 40035 Ekli dosyayı görüntüle 40036 Ekli dosyayı görüntüle 40037 Ekli dosyayı görüntüle 40038
Mide bulandırıcı!Ekli dosyayı görüntüle 70562
Ekli dosyayı görüntüle 70563
Merve Boluğur "benim İrem Sak'tan neyim eksik" demiş sanırım beyler. ??
@Billy Kane @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @MEnes @mrt-06 @Arslan Bey @DarkLegenD @destere @Yakamoz-Asi @tolgab @ozgur2113 @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Yiğitt @batuhankaralar @serhatt @Forumdash @Tolstoyevski
Haydaaaa...Ekli dosyayı görüntüle 70562
@Billy Kane @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @MEnes @mrt-06 @Arslan Bey @DarkLegenD @destere @Yakamoz-Asi @tolgab @ozgur2113 @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Yiğitt @batuhankaralar @serhatt @Forumdash @Tolstoyevski
Ülkemizin S-400 savunma sistemleri gittikçe güçleniyor sayın Gs'li dostlarım @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 70562
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, her şey ortada. İyidir Merve.Ekli dosyayı görüntüle 70562
Telefon alev aldı yanıyor..Ekli dosyayı görüntüle 70562
Sen 36 misisncnfnfnndmdmdMerve Bogulur'un benden yasca 2 ay daha büyük olmasi beni hala sasirtiyor, cok daha genc gösteriyor.
Sen 36 misisncnfnfnndmdmd
------
Yaşlı felan diyorlardi çok çok büyük sanıyordum neyse. Komik değil ama komik geldi
Ayrıca senden de güzeldir Merve
46 felan zannediyordum herkes yaşlı felan o deyince ne bileyimBizi mezara koyacaklar bu gidis 37 yakin evet
Tabi ki daha güzeldir, Merve cok güzel zaten tartismasiz yani.
46 felan zannediyordum herkes yaşlı felan o deyince ne bileyim
Boşver o zaman kurt deriz artık yaşlıyi sildik 🐺
Merve hanım taş mi desem mukemel mi desem bilemedim
Yaşını da bilmeden öğrenmiş olduk iyi mi?Bizi mezara koyacaklar bu gidis 37 yakin evet
Tabi ki daha güzeldir, Merve cok güzel zaten tartismasiz yani.