Hizmetçi parçasıEcünnü komutanları bunlar baş hizmetkarları @xemrexxx
Hizmetçi parçasıEcünnü komutanları bunlar baş hizmetkarları @xemrexxx
Bu hafta sadece 1.5 gün olabildim dün gece ve bugün Dahada kalan günlerde gelemicem artık Pazartesinden sonra baktımda zirveden inmiş olurum herhalde @xemrexxx e yedirme yeterHizmetçi parçası
İnmezsen ben seni öldürecem zatenBu hafta sadece 1.5 gün olabildim dün gece ve bugün Dahada kalan günlerde gelemicem artık Pazartesinden sonra baktımda zirveden inmiş olurum herhalde @xemrexxx e yedirme yeter
El emeği bişiler ayarlamaya çalısırım yine ama 1.5 gün işim zor yinede uydurabiliriz bir hele şu hafta bitsinde @xemrexxxİnmezsen ben seni öldürecem zaten
Bende aktif olamıyacam pek malum bayram telaşları o yüzden zirve zorEl emeği bişiler ayarlamaya çalısırım yine ama 1.5 gün işim zor yinede uydurabiliriz bir hele şu hafta bitsinde @xemrexxx
Boş ver gez toz cnm hava al @xemrexxx de biz olmadıkmı zaten canı sıkılır burda durmaz bu haftayıda kurtarırsam tamamBende aktif olamıyacam pek malum bayram telaşları o yüzden zirve zor
Aa tabi ayol günümü gün edecem parlakların koynundaBoş ver gez toz cnm hava al @xemrexxx de biz olmadıkmı zaten canı sıkılır burda durmaz bu haftayıda kurtarırsam tamam
Sen gidince seni özlüyor Serhat ama bu sefer @MasacRE ye verir kendini mutlu olur