Sende okurken gülüyorsun dimi.Hhaha evet anladım ve katlıyorum kendi mesajıma![]()
![]()
![]()
Sende okurken gülüyorsun dimi.Hhaha evet anladım ve katlıyorum kendi mesajıma![]()
![]()
![]()
Forumdashla rahmetlide benim gibi yorumlamaya baslamıslardı gözlüklü kız şişman kadınŞapkalı kız, clem, uzun adı clementine
yamyam çocuk adı AJ
Ben anlıyorum seni ama ziyaretçiler ne tuhaf kız derler valla![]()
Destere olsa , çiftleşen zombiler görmek isterdim derdiBirbirlerinin çocukları babaları çıkmaya baslarla kimin annesi kim kimin babası kim kimin eli cebinde belli olmazVe zombilerde birbirine aşık olur mesala partner yaparlar kız ve erkek zombi çift olarak takılır birisi ölünce diğeri üzülür
![]()
Kızıl kadınForumdashla rahmetlide benim gibi yorumlamaya baslamıslardı gözlüklü kız şişman kadın![]()
![]()
![]()
Z Nationda adamın zombi kızı oluyordu .F Isırılma deneylerinde kullanıldında zombiye dönüşmüyr bağışıklık kazanıyordu bir kadınla oluyordu ve çocukları zombi olarak doğuyordu ama akıllı zombi kızDestere olsa , çiftleşen zombiler görmek isterdim derdi![]()
Yabancı dizilerde isim tutmak çok zor Darkta Jınas noah dısıda kimin adını diyebiliyorsun hele veletler dizisindeKızıl kadınRazerli adam, tekerlekli adam demişti
![]()
Tövbe de yok artıkZ Nationda adamın zombi kızı oluyordu .F Isırılma deneylerinde kullanıldında zombiye dönüşmüyr bağışıklık kazanıyordu bir kadınla oluyordu ve çocukları zombi olarak doğuyordu ama akıllı zombi kız![]()
![]()
![]()
Yabancı dizilerde isim tutmak çok zor Darkta Jınas noah dısıda kimin adını diyebiliyorsun hele veletler dizisindeOnumu googlede aratacaz dakıka bası domuz suratlı adam de geç
![]()
![]()
@MasacRE
Rahmetli ile izliyorduk komedi niyetine ama o sezonun devamını izlemedikTövbe de yok artık![]()
Oturup benle izlemezsin.Rahmetli ile izliyorduk komedi niyetine ama o sezonun devamını izlemedikKızın zombi güçleri oluyordu
Uzaylı zombiler vardı bir bölümde
![]()
![]()
![]()
Sende kendine iyi bak. 🙂Köye gündüz gidecez biraz hazırlık için erken kalkacaz ben yatayım artık @Harunnn60 görülürüz yine kendine cici bak![]()
![]()
![]()
En çokta burayı özlüyorumSende kendine iyi bak. 🙂
Şimdi gördüm etiketi evet izliyorum.En çokta burayı özlüyorumizliyormusun arada oyunu oynayan adamı
![]()
Benim kuzenlere gösterdim bunu izlettiricemŞimdi gördüm etiketi evet izliyorum.Bu aralar 1.sezona bakıyorum.
![]()
oha ciddi misinBenim kuzenlere gösterdim bunu izlettiricem![]()
Aaa evet diziden haberleri var öyle fanı olmasada oyunuda sevdiler biraz gösterdim sana süprizim olsunoha ciddi misin![]()
OO canım sürprizlisin bugünlerdeAaa evet diziden haberleri var öyle fanı olmasada oyunuda sevdiler biraz gösterdim sana süprizim olsun![]()
![]()
![]()
Köyde çok vaktimiz olmuyorda döndüklerinde izlicekler sözünü aldım biraz burda baktırıcamda gitmedenOO canım sürprizlisin bugünlerde![]()
Nerede izleyeceklerKöyde çok vaktimiz olmuyorda döndüklerinde izlicekler sözünü aldım biraz burda baktırıcamda gitmeden![]()
![]()
![]()