Bu yazın en çok izlenen dizisi Afili Aşk amaGenel yaz dizilerinizi beğenmiyorum zaten ama Güneşi beklerken , Güneşin Kızları ve bir güneşli dizi daha vardı sanırım en azından Güneş isminden vazgeçtiniz![]()
![]()
@xemrexxx
Bu yazın en çok izlenen dizisi Afili Aşk amaGenel yaz dizilerinizi beğenmiyorum zaten ama Güneşi beklerken , Güneşin Kızları ve bir güneşli dizi daha vardı sanırım en azından Güneş isminden vazgeçtiniz![]()
![]()
@xemrexxx
Genel yaz dizilerinizi beğenmiyorum zaten ama Güneşi beklerken , Güneşin Kızları ve bir güneşli dizi daha vardı sanırım en azından Güneş isminden vazgeçtiniz![]()
![]()
@xemrexxx
İnş yapılmazda zor batırmıştık GüneşiO ayarda yaz dizileri bir daha yapılmadı, iyice romantik komedi tadında olmaya başladı yaz dizileri. Artık hiçbiri ilgimi çekmiyor.![]()
Kışın çökerBu yazın en çok izlenen dizisi Afili Aşk ama![]()
Buna şükür diyelim bence yaz dizileri içinde en iyi ratingleri alan dizilerden biri Her yerde sen![]()
Benim tatlı yalanım kışa kalmazKışın çöker![]()
![]()
![]()
Ne istiyorsun küçücük kızdan 😱😱😱Benim tatlı yalanım kışa kalmaz![]()
O dizide eksiklik varNe istiyorsun küçücük kızdan 😱😱😱
Afilli aşklar ecünnü dizileri benim tabirimleO dizide eksiklik varizlerken sıkıyor ama afili aşk öyle değil.Kimse bilmez de güzel dizi ama biz kardeşimle diziye başlayınca dizi düştü
Zaten dizi 3 bölümde bütün konuyu işlemişti
Evet Parlak Takımı'nda da bol bol anmıştık zaten kendisini.Heybetli adam?
Ekipteki stilistin çorap kardeşliği takıntısı vardır belki.![]()
Yazın 30 derece sıcakta çorap mı giyilir be kostümcüler de bir alem.Her renk giyiyor ve ben de bayılıyorum.![]()
![]()
Yazın 30 derece sıcakta çorap mı giyilir be kostümcüler de bir alem.![]()
Hiç giymesin. Zaten açılıp saçılması lazım.Babet çorabı mı giysin be. ? Gayet tarz bu çoraplar ve yakışıyor.![]()
O dudaklara göre çocuksu kalıyor ne yapayım.
Havayı yanlış yerinden içine çekmiş gibi ??
O dudaklara göre çocuksu kalıyor ne yapayım.![]()