sen anlamamıştın bu sahneyi.o mallarımı diyorsun oyunu oynayan adam napıyorsunuz diye basmıstı onları
sen anlamamıştın bu sahneyi.o mallarımı diyorsun oyunu oynayan adam napıyorsunuz diye basmıstı onları
Evet sen diyince anlamıstımsen anlamamıştın bu sahneyi.
Ekli dosyayı görüntüle 70150
Anladın da aslında çaktırmadın.Evet sen diyince anlamıstım
Bizim mal çocuğu vurmasaydı oana kadar haklıydı zaten iddasında da@Çiğdem ne düşünüyorsun?
Ekli dosyayı görüntüle 70151
--- spoiler ---
sanırım herkes lilly'den nefret ediyor ama bence en iyi karakterlerden biri o. lilly'ye doğru düzgün davranırsanız görürsünüz kenny gibi ödleğin teki olmadığını. lee'nin canını da birden çok defa kurtarıyor, lee için orakla adamın üstüne atlıyor, adam lee'yi tele yapıştıracakken kafasına sıkıyor, eşkiyalar gelince hepsinin beynini uçuruyor ve de takımın en zekisi olacak ki birinin eşkiyalarla iş birliği yaptığını anlıyor ve emin bir şekilde konuşuyor. bu arada eğer doug'u değil de carley'i kurtardıysanız şunu hiç fark ettiniz mi? evet lilly, ben'i ve carley'i suçluyor ve "ben" itiraf edince suçlu olduğunu ah lilly haklıymış dediniz de lilly carley konusunda da haklı bence. çünkü hatırlarsanız ben ve carley 2si yalnız motele geri döndü ve orayı savunmak amacıyla gittiklerini falan söylediler. sizce kamyonetin üstünde 2sinden biri gözetmenlik yapmıyor muydu, ötekinin eşkiyaya yemek verdiğini görmüyor muydu? bunu düşününce 2sininde suçlu olduğu ortaya çıkıyor bence. ah lilly ah keşke basıp gitmeseydin senin gibi güçlü,zeki ve cesur biri olsaydı lee hala hayattaydı. lilly sen ölmemişsindir! sezon 3'te mi döneceksin, bizi çok bekletme!!
Aaa yok sen diyince fark ettimAnladın da aslında çaktırmadın.
Delirmiş gibiydi kesinlikle.Bizim mal çocuğu vurmasaydı oana kadar haklıydı zaten iddasında da
Ama final sezonunda yaptıklarının bahanesi yok ona bahane uydurulmaz
Mal çocuğu yanlıslıkla vurdu ve iddasında haklı oldu için neyse diyorum ama diğer kızı isteyerek vuruyormuş o senaryoda yine kötü birisi mesala onun neyseside yok cnmDelirmiş gibiydi kesinlikle.
Aslında final sezonun 2.bölümünde yine biraz duyguları vardı. Clem ile karşılaşınca elini uzattı, sonra çatışma sahnelerinde clemi vuramadı, clem biz bir aileyiz deyince tuhaf oldu. tabi yine o dengesiz hareketleri hala sürüyordu. ama 3.bölüm çıldırmış gibiydi. zaten onu canlı tutarsan yine kendi bildiğini yapıyordu. 🙄
hala seviyorum bu karakteri ama çok korkunç birisi olduğunu da kabul ediyorm. 🙁
Carley çok iyi bir karakterdi izlesene nasıl öldüğünü. bence sizin senaryodan daha etkileyici.Mal çocuğu yanlıslıkla vurdu ve iddasında haklı oldu için neyse diyorum ama diğer kızı isteyerek vuruyormuş o senaryoda yine kötü birisi mesala onun neyseside yok cnm
Gerçi o ecünnüyü vurud diye ormanda bırakmazdım o ayrı
Açıkca iftira atanın Allah belasını versin diyip geçelimŞu serefşizi de unutmayalım. Ortalığı sezon boyunca sinsice karşıtırdı. arada yok kenny şöyle mi yok kısa saçlı kız güvenilir mi diyip diyip duruyor
Böyle tiplerden korkacaksın aslında. @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 70152
manipüle etme ustasıydı. sen bu kadını ilk bölümlerde sevince bana bir gülme gelmişti Senaryoyu bildiğim için.Açıkca iftira atanın Allah belasını versin diyip geçelim
100 Kere izlettin cnm Bu senaryoda bu mal kadının haklılığı yok bizim mal oğlanda var diyebiliyorum çünkü iddasında haklıydı ama burda durum farklıCarley çok iyi bir karakterdi izlesene nasıl öldüğünü. bence sizin senaryodan daha etkileyici.
Ahaha sende video at yorumlayalım o zaman.100 Kere izlettin cnm Bu senaryoda bu mal kadının haklılığı yok bizim mal oğlanda var diyebiliyorum çünkü iddasında haklıydı ama burda durum farklı
Her bu videoyu attında da kişneyen kızın mı acaba diye korkarak açıyorum
Beni zombi çocuk dısında çok etkileyen bir hianet olmadı oyunu oynayan adam onla şey etmeyi bile düşünüyordumanipüle etme ustasıydı. sen bu kadını ilk bölümlerde sevince bana bir gülme gelmişti Senaryoyu bildiğim için.
Zaten cnm klasik her sezon bir isim ihanet edecek o allahın emri.
ya bende ya. hatta james ile evlilik düşündüm ben. Hatta james'e dediler clem senle evlenmek istiyor diye. Zombi çocuk şaşırdı. Sizde nasıldıBeni zombi çocuk dısında çok etkileyen bir hianet olmadı oyunu oynayan adam onla şey etmeyi bile düşünüyordu
Onu bizde oldumu olmadımı şuan hatırlamıyorum cnm Ama oyunuyu oynayan adamında öyle bşiden bahsettiğini hatırlamıyorum şuanya bende ya. hatta james ile evlilik düşündüm ben. Hatta james'e dediler clem senle evlenmek istiyor diye. Zombi çocuk şaşırdı. Sizde nasıldı
evet var öyle bir sahne Unutmuşsun Sizde evlilik düşünmüşsünüzOnu bizde oldumu olmadımı şuan hatırlamıyorum cnm Ama oyunuyu oynayan adamında öyle bşiden bahsettiğini hatırlamıyorum şuan
Mal kadın onu öldürücekmiş bize mal kadının hesabını soruyor
Bakıyorumda 1.sezon dısında öyle malzemeli birşey yok pek 2.Sezonda yamyam çocuğun annesi çok gıcık zaten o sezonun tüm oyuncuları ayrı bir gıcıktıAhaha sende video at yorumlayalım o zaman.
Bi sus beee kadın.Bakıyorumda 1.sezon dısında öyle malzemeli birşey yok pek 2.Sezonda yamyam çocuğun annesi çok gıcık zaten o sezonun tüm oyuncuları ayrı bir gıcıktı