Sevilen Şarkıcı Mero 'Çukur'da!

Rap müzik şu an pop müzikten ülkemizi baz alarak söylüyorum daha önde. İleride Türkçe pop biterse karışmam artık kendinizi alıştırın :F
Bizim külüstür şarkıcılarımız ölmedikçe bize pop bitmez :A :A :A @Forumdash

Hepsi şu Çağatay yüzünden olmuştu gerçi ikinci şarkıyla birlikte silinip gitti ama yeni yeni türleri türedi :F

Rap müzik şu an pop müzikten ülkemizi baz alarak söylüyorum daha önde. İleride Türkçe pop biterse karışmam artık kendinizi alıştırın :F
Pop ölmez. İnsanlar eğlenmek için müzik dinler. Eğer rap bu hızlı istikrarını döndürürse ülkecek medeniyet nedir unutalım:A Bi taraf uyusturucu sex silah diğer taraf bunları övene dis atacak akılları sıra:F
Ama pop öyle mi sadece eğlendirmeye yönelik:A Hee sevgiliye yazılan popları söylemek istemıyorum:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and dreamy
Bizim külüstür şarkıcılarımız ölmedikçe bize pop bitmez :A :A :A @Forumdash

Hepsi şu Çağatay yüzünden olmuştu gerçi ikinci şarkıyla birlikte silinip gitti ama yeni yeni türleri türedi :F
Pop ölmez. İnsanlar eğlenmek için müzik dinler. Eğer rap bu hızlı istikrarını döndürürse ülkecek medeniyet nedir unutalım:A Bi taraf uyusturucu sex silah diğer taraf bunları övene dis atacak akılları sıra:F
Ama pop öyle mi sadece eğlendirmeye yönelik:A Hee sevgiliye yazılan popları söylemek istemıyorum:F
Ben de seçim yapsam tabii ki pop müziği seçerim, candır. Ama gidişat ortada yani. Herkes birbirini suçluyor biri popçular zarar verdi diyor, bazıları rapçileri suçluyor. :F

Twitter’da bir tweet görmüştüm çok beğenmiştim. 80’ler arabesk, 90’lar pop, 2000’lerin başı rock, 2010’ların sonları rap rüzgarı vardı gibisinden bir şeydi. Çok haklı bir yorum. :A

Ben de seçim yapsam tabii ki pop müziği seçerim, candır. Ama gidişat ortada yani. Herkes birbirini suçluyor biri popçular zarar verdi diyor, bazıları rapçileri suçluyor. :F

Twitter’da bir tweet görmüştüm çok beğenmiştim. 80’ler arabesk, 90’lar pop, 2000’lerin başı rock, 2010’ların sonları rap rüzgarı vardı gibisinden bir şeydi. Çok haklı bir yorum. :A
18 Yaş altının girmesini sosyal medyanın her dalına youtubeye kadar yasaklıcaksın bakın nasıl düzeliyor ortalık :A Kimlik ile giriceksiniz diye bir ara kural çıkıcak söylentileri oluşmuştu bunun tek çözümüde bu :A :A :A @Forumdash

Haklı bi tweet ama 2000lerde de pek rock yoktu:X Rockın rüzgari sanki türkiyede esmiyor hiç. Elektro gibi yazık bizlere:F

Şuankı modellere tercih ederim :A :A :A @dreamy
Bacım Mustinin ayrıldıgı sevgilisi kötü kötü şeyler söylemiş arkasından :F Erkekliğinelaf etmiş galiba bilemiyorum:F

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
18 Yaş altının girmesini sosyal medyanın her dalına youtubeye kadar yasaklıcaksın bakın nasıl düzeliyor ortalık :A Kimlik ile giriceksiniz diye bir ara kural çıkıcak söylentileri oluşmuştu bunun tek çözümüde bu :A :A :A @Forumdash
Gerek yok öyle eylere ama Çin'de var o uygulama :F Yada koreydi galiba unuttum:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Atatürk ne demiş :A

images

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Haklı bi tweet ama 2000lerde de pek rock yoktu:X Rockın rüzgari sanki türkiyede esmiyor hiç. Elektro gibi yazık bizlere:F

Bacım Mustinin ayrıldıgı sevgilisi kötü kötü şeyler söylemiş arkasından :F Erkekliğinelaf etmiş galiba bilemiyorum:F
Yalanladık o ecünnüyü abicim :F Tekmeyi yedi diye kuyruk acısı işte :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
@kerem in Alaman dazlaklarından biri :A :A :A

Zaten en nefret ettiğim tür bu Çukurun heyecan yok şarkısından bile nefret ediyorum bu türde tek sevdiğim şu oldu Mustiyle olmasıyla ilgisi yok öncesindende sevmiştim :A :A :A
Bayıldığım biri değil ama Almanca'yı türkçeden daha iyi söylüyor bence. :A

Rap'a gelirsek şu sıralar türk pop müziği diye birşey kalmamış zaten. Herkes Youtuber'ların arabesk müziklerini dinliyor. :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
Bayıldığım biri değil ama Almanca'yı türkçeden daha iyi söylüyor bence. :A

Rap'a gelirsek şu sıralar türk pop müziği diye birşey kalmamış zaten. Herkes Youtuber'ların arabesk müziklerini dinliyor. :F
Laf arasında yine Youtuber’ların yaptığı müziği eleştirmeyi ihmal etmemişsin. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hepsi arabesk değil bee bu rap+popumsu bir şey mesela. :A Klipte de çok sevdiğin bir isim var. :A (Kapak fotosundan dolayı sürprizin kaçması :/ )

Her ağzı olan şarkı söylüyor, bu ne ya? :( Kapağa da yapıştırmış ergen kızı, milyonlarca tıklanır şimdi bu. Güzel taktik aslında bana da para lazımsa yapabilirdim. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: dreamy

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy