Atoş'umu biliyorm zaten ben sürpriz olmadı
Senin Mustafa'ya ayrıldığı kız neler demiş. Midemi bulandıran iğrenç bir şey öğrendiğim demiş.Ne olabilir herkesin aklına bir şey gelmiş.
@xemrexxx @Yiğitt
http://instagr.am/p/BzsXhWLBqMy/
Aklıma kötü şeyler geldi şuan.![]()
Bu yazıdan sandalyeye tekme atıldığı ortaya çıkıyorZaten yaşlı başlı adamla ne işi olacak genç ve güzel bir kadının, iyi yapmış aferin
![]()
O da babası yaşındaki adamla sevgili olmasaymış.![]()
Mustim resmen beyefendiliğiyle dövüyor pis ecünnüleriNe iftirası hepsi gerçek![]()
Bu fotolar baska spor yapıyorAtoş'umu biliyorm zaten ben sürpriz olmadı![]()
Hepsinden haberim varBu fotolar baska spor yapıyor![]()
![]()
![]()
Kız ahı gitmiş vahı kalmış efendi olsa kaç yazarMustim resmen beyefendiliğiyle dövüyor pis ecünnüleri@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @dreamy @turkuazz
Videoyu başlatın yeter
Senden diriKız ahı gitmiş vahı kalmış efendi olsa kaç yazar![]()
protein tozuyla hava gazıyla şişirmiş kendi ayol, patar inşllah50 yasında vucudu görmyormusun![]()
![]()
![]()
TAm senlik orta yaşlı ve zenginprotein tozuyla hava gazıyla şişirmiş kendi ayol, patar inşllah@xemrexxx
parasını parlaklarla yemek için bulunmaz bir nimetTAm senlik orta yaşlı ve zengin![]()
Üyelere sürpriz olması açısından Süpriz isim yazmasını mantıklı bulmuştum @Aserat ın ama millet okumayınca haliyle sen oldunu bilmiyorBence Atacan yazıp ankete tekrar bir etiketle @Aserat yanı okumak istemeyenler bile Atacan ismini görünce ona bakmak isteyenler okumak isteyecek baştan hata ettik gibi ismini yazmayarak
![]()
![]()
![]()
Artık kaldırırsanız iyi olur. Zaten 2 gün kalsın demiştim.Sen varsın diye Mom'lı resim koydum bence o Güldürdün'ü beğeni veya kalbe çevir müsait olduğun bir zamanda. Teşekkürler.
Atacan'ın soyadı neydi ad-soyad şeklinde ekleyeyim onu da. Twitter'da Balibey yazıyor doğruysa hallederim.![]()
@serhatt Gibi açık gözlülük yapmaya çalısmıs sarısın ecünüye tekmeyi attık ders olsun ayollTAm senlik orta yaşlı ve zengin![]()
Akşama halleder @Aserat cnm birde sen kendi üstüne alınma yaşadığımız olaydan dolayı son 2 haftadır programa ilgi azaldı yoksa normal şartlarda olsa 1.bölüm gibi olurdu
Bunu dün okudum sanırım ama yorum yapmayı unuttumHazır gelmişken bak bu bölüme çok eğlenceli oldu.@ozgur2113
Diğerleri nasıl.Bunu dün okudum sanırım ama yorum yapmayı unuttumMustafa Sandal gibi kötü bir seçim görünce bu nasıl bir parlak takımı dedim
![]()