Sizide yanımızda götürücezSenin EDHO'n eleniyor sen ona yan.
Sizide yanımızda götürücezSenin EDHO'n eleniyor sen ona yan.
Asla ama asla. Biz direnişçiler olarak + geçen sezonun şampiyonu olarak bu turda elenmeyiz. Elenirsek de rezil oluruz.Sizide yanımızda götürücez
Eşitlik durumunda kim avantajlı bilmiyorum ama herşey olur 1 kitleniz henüz vermemiş ama kim oldunu söylemem kendisi gelip kullanırsa kurtarır yoksa elenmeyi hak etmişsinizdir zatenAsla ama asla. Biz direnişçiler olarak + geçen sezonun şampiyonu olarak bu turda elenmeyiz. Elenirsek de rezil oluruz.
@sokak sanati koş.Eşitlik durumunda kim avantajlı bilmiyorum ama herşey olur 1 kitleniz henüz vermemiş ama kim oldunu söylemem kendisi gelip kullanırsa kurtarır yoksa elenmeyi hak etmişsinizdir zaten
Rıza baba koştu geliyor
Öne geçtik, nazar değmesin.Rıza baba koştu geliyor
Meleklerin Aşkı ile Kadın dedim
Meleklerin Aşkına kullanmasıyla Kadın oyuda boşa atılmış olduÖne geçtik, nazar değmesin.
Meleklerin Aşkı ile Kadın dedim
2 sezonluk diziye resmen ihanet ettin.. 10 bölümlük dizi için..Meleklerin Aşkına kullanmasıyla Kadın oyuda boşa atılmış oldu
Milli Şef dürüst olmak zorunda @sokak sanati2 sezonluk diziye resmen ihanet ettin.. 10 bölümlük dizi için..
2 sezonluk diziye resmen ihanet ettin.. 10 bölümlük dizi için..
Bu Meleklerin Aşkı'nı forumda izleyen hiç görmemiştim. Ne ara bu kadar izleyicisi olmuş da geçen senenin şampiyonuna kafa tutuyor nasıl iş bu anlamadım
Diziyle alakalı bir bilgim yokBu Meleklerin Aşkı'nı forumda izleyen hiç görmemiştim. Ne ara bu kadar izleyicisi olmuş da geçen senenin şampiyonuna kafa tutuyor nasıl iş bu anlamadım
Şike var şike. Herkesten şikayetçiyim. @Çiğdem @sokak sanatiBu Meleklerin Aşkı'nı forumda izleyen hiç görmemiştim. Ne ara bu kadar izleyicisi olmuş da geçen senenin şampiyonuna kafa tutuyor nasıl iş bu anlamadım
B grubunda Halka'ya oy attım, geri kalanlar için tavrımız bellidir
Kadın'a yapılan şiddete sessiz kalma. @ÇiğdemB grubunda Halka'ya oy attım, geri kalanlar için tavrımız bellidir
B grubunda Halka'ya oy attım, geri kalanlar için tavrımız bellidir
Çekirdek @MEnes in işiŞike var şike. Herkesten şikayetçiyim. @Çiğdem @sokak sanati
Bir tokat da ben atmadım Kadın'a işte, bununla idare etKadın'a yapılan şiddete sessiz kalma. @Çiğdem
Hayır, @MasacRE öyle şeyler yapmaz, hatta birazdan Kadın'a oy verip haksız çıkaracak seni.