Tamer Karadağlı'dan Flaş "Çocuklar Duymasın" Açıklaması!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,317
Puanı
1,060
70083

"Çocuklar Duymasın" dizisiyle şöhrete kavuşan Tamer Karadağlı dizi ile alakalı açıklamalarda bulundu!

2002 yılında ekran macerasına başlayan ve verdiği kısa aralarla günümüze kadar gelen dizi geçtiğimiz aylarda ekran macerasını noktalamıştı. Bir radyo programına konuk olan ünlü oyuncu diziyle ilgili olarak: "Çocuklar Duymasın" dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık 'Çocuklar Duymasın'da tekrar oynamayı düşünmüyorum" dedi.

Bu üzdü işte . :( . Bari diziye bir son yapsaydınız böyle kestirip atmak olmadı .

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Adam akıllı bir son ile bitirip veda etseler bir sorun olmayacak, sezon finalinde ucu açık bir sürü soru işareti bıraktılar. Eğer devam ederse, Tamer Karadağlı olmazsa büyük skıntı yaşar ama ne yapar ne eder Birol Güven ikna eder.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Adam akıllı bir son ile bitirip veda etseler bir sorun olmayacak, sezon finalinde ucu açık bir sürü soru işareti bıraktılar. Eğer devam ederse, Tamer Karadağlı olmazsa büyük skıntı yaşar ama ne yapar ne eder Birol Güven ikna eder.
Belki sinema filmi yaparlar
Sonu olsun diye

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ucu açık bitti Tuna ve haluk küstü
tutkuyla mı ışılla mı element mi gecemi
Kimin gittiği belirsiz
Tuna ışıla aşık oldu
Tutku bunu öğrendi @Harunnn60
Benim tahminim ışılla gitti vuruldu
ve öldü vatan şaşmaz cinayeti gibi olabilir @Çiğdem @Harunnn60
Finali nasıl bitti ki dizinin? @Çiğdem @pompy
Galiba Haluklar ayrılmıs tunanalar bile ayrılmıs yeni sevgililer bulmus :F :F :F

Zaten ben Tutkudan sonra bırakmıştım bir daha yayınlanmasınlar ve @xBUGRAx fox tv sezonunun kıymetini anladım 2 gündür o sezonu izliyordum :A :A :A