Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Hadi İrem Sak neyse de şu yasak aşk masak aşk'ın o kadar tepki alması tüyler ürpertici...Forumun ahlakı yerlerde 😱😱😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash @Sherlock @MEnes @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @kerem
Sizi çekmenin bir yolu yokHadi İrem Sak neyse de şu yasak aşk masak aşk'ın o kadar tepki alması tüyler ürpertici...![]()
Diğer kütükleri bilmemde sana @pompy i üzmek yakısmaz @MEnes elit diyoruz okadar
Ne aynı şeyi atıyorsun iki yere manyak
İrem Sak ve memeleriyle zirvedeyizForumun ahlakı yerlerde 😱😱😱 @xemrexxx @MasacRE @Forumdash @Sherlock @MEnes @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @kerem
Safozlugun ortaya çıkıyor işteNe aynı şeyi atıyorsun iki yere manyakBende diğer konum nereye gitti diyorum ikisini aynı konu sandım senin yüzünden
![]()
![]()
![]()
Her gün düzenli olarak çatlıyor Şerlok beyciğimÇatlamaya devam ediyor.@MasacRE
Her gün düzenli olarak çatlıyor Şerlok beyciğim![]()
@xemrexxx e diyorsunuz @MasacRE ahlak mahlak bırakmamıs forumdaÇatlamaya devam ediyor.@MasacRE
direkt @Harunnn60 a söyleseydin rahmetliyi taklit edeni anında kapatırdı mahsene@xemrexxx e diyorsunuz @MasacRE ahlak mahlak bırakmamıs forumdaZaten rahmetlinin koltunda gözü var onun artık gelmeyecek diye sırıtıp duruyor ve son dönemki halleri
Htta bir ara rahmetlinin kaplumbağa smilesinide kullanmaya çalısıyordu çaktırmadan ama @Forumdash abicimle birlikte yuhlamıştık
![]()
![]()
@MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60
Sanırım kapatılmamak için rahmetli konusunda @Harunnn60 a destek oluyordirekt @Harunnn60 a söyleseydin rahmetliyi taklit edeni anında kapatırdı mahsene![]()
Aklımda bir konu var, onu açayım ben bir ara@xemrexxx e diyorsunuz @MasacRE ahlak mahlak bırakmamıs forumdaZaten rahmetlinin koltunda gözü var onun artık gelmeyecek diye sırıtıp duruyor ve son dönemki halleri
Htta bir ara rahmetlinin kaplumbağa smilesinide kullanmaya çalısıyordu çaktırmadan ama @Forumdash abicimle birlikte yuhlamıştık
![]()
![]()
@MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60