Sen doğru anlatmıyorsun kiDemek ki doğru anlamamışsın.![]()
Sen doğru anlatmıyorsun kiDemek ki doğru anlamamışsın.![]()
TV8'de senin hanzonun filmi var şu an ona bakarsan anlarsın belki.Sen doğru anlatmıyorsun ki![]()
HangisiTV8'de senin hanzonun filmi var şu an ona bakarsan anlarsın belki.![]()
Programda ara verdi şimdi neye saracan bakalımCehennem ol![]()
@Çiğdem'in de çok sevdiği Burak Sevinç.Hangisi![]()
SanaProgramda ara verdi şimdi neye saracan bakalım![]()
![]()
![]()
Hangi film ya tv yok şuan yakınımda@Çiğdem'in de çok sevdiği Burak Sevinç.Yan rolde olduğu için fazla göremezsin ama istiyorsan aç bekle.
![]()
Hanzolar candır
Git ormanda yaşa ozamanHanzolar candır![]()
ne zaman
İnşallah sen eve geçene kadar biter.bi göz atarım eve geçince![]()
Şu günlerden sonra her an gidebiliriz cnm önümüzdeki günlerde köye gerçi çok yağmur yağıyor nasıl fındık toplucaz orasıda soru işareti hele köylerde sel gidiyormuş güneşten bunalanları beklerizne zaman![]()
Daha yeni çıktım dışarı, ayrıca İnternet diye bişeyden haberin yok sanırımİnşallah sen eve geçene kadar biter.![]()
Ben de geliyorum birkaç güne.Şu günlerden sonra her an gidebiliriz cnm önümüzdeki günlerde köye gerçi çok yağmur yağıyor nasıl fındık toplucaz orasıda soru işareti hele köylerde sel gidiyormuş güneşten bunalanları bekleriz![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
kız gitmeden haber ver mutlakaŞu günlerden sonra her an gidebiliriz cnm önümüzdeki günlerde köye gerçi çok yağmur yağıyor nasıl fındık toplucaz orasıda soru işareti hele köylerde sel gidiyormuş güneşten bunalanları bekleriz![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash