Adaşım kendi rekorunu kırmış, geçtiğimiz hafta bastonlarını bir kenara attı ve kendini genç hissetti sanırım.
O değilde hiç konu açmamışım, foruma üye olduğumdan beri 2. kez böyle bir haftayı geride bıraktım sanırım.
Federer dede oldu evet...“Nadal çok formda, şampiyon olacak len...”![]()
Adaşım kendi rekorunu kırmış, geçtiğimiz hafta bastonlarını bir kenara attı ve kendini genç hissetti sanırım.
O değilde hiç konu açmamışım, foruma üye olduğumdan beri 2. kez böyle bir haftayı geride bıraktım sanırım.![]()
Aaa maç yerine tenis izleyin evet o iyidir afferim hem yaramışta
Oradamı soğuk karadenizde öyleİdare eder, şu hava soğuk mu sıcak mı olduğunu belli etse daha iyi olacağım.
Saçlarım için de simsiyah boya arıyorum. Herkes yakıştırdi bi' ben alışamadım.![]()
Zor o birazAhh abicim 10 mesaj daha yazıp @serhatt a bir deynek indiremedin @Forumdash![]()
![]()
@xemrexxx
2 @serhatt 417 3 @Forumdash 408
![]()
Son anda nefesi yetmeyip düşmüş moruk abicim şans işte @ForumdashZor o birazForumun en başarılı üyesiyim ben
![]()
NE BİTMEZ SON NEFESMİŞ Bİ GEBEREMEDİ
Kucaktan kucağa gezme konusunda en başarılı sensin evet haklısınZor o birazForumun en başarılı üyesiyim ben
![]()
Forumda parlak mı var ki kucaktan kucağa geziyimKucaktan kucağa gezme konusunda en başarılı sensin evet haklısın![]()
Sana bamya olsun yeterForumda parlak mı var ki kucaktan kucağa geziyim![]()
artık bu cici kaynanan
Aaaa çok iyi anlaşıcaz deseneartık bu cici kaynanan![]()
Ben de rekorumu kırmış olabilirim, bu hafta baya çenem düştü
Ben de rekorumu kırmış olabilirim, bu hafta baya çenem düştü![]()
Federer dede oldu evet...![]()