Zevksiz olmadığını mı göstermeye çalışıyonAcilen adayların arasına Engin Öztürk'ü almalı.![]()
Aslan gibi adam gücü kuvveti yerinde taş gibi
Evcil hayvan niyetine evine alıp beslesin o zaman.
Sus yoksa birdaha konularını beğenip yorum yapmam.@Çiğdem
kız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ssYarınkı programda @xemrexxx seçti bakarsın![]()
Yine hangi tuhaf dizileri izliyorsunkız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ss
Kimi susturuyorsun be sunucuyla doğru konuş.Sus yoksa birdaha konularını beğenip yorum yapmam.@Çiğdem
zibidi sana benzer kokuşmuş
Öyle üzüldüm ki anlatamam... Ne büyük bir dert..kız bu keremi hatırlatma sinir oldum alamancıya bunun ülkenin eski reyisi hitlerin panpası mussolini , durrels dizisinde arnavutluk u işgal etti; şirin ege kasabasından bir hikaye gibigeçen dizisi kötü sonla bitecek bu gidişle .ss