Acun Ilıcalı'dan Önemli Açıklamalar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Bu sabah TV100'de yayınlanan 'Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti' programına konuk olan Acun Ilıcalı, TV8'le ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde gündeme gelen satış dedikodularına cevap olarak Ilıcalı şu açıklamayı yaptı:
"TV8'in marka değerini kullanarak pazara girmek isteyenler var. 3 yabancı, 1 yerli şirketten ortaklık teklifi aldık. Ama onlar ortaklıktı. Olmadı. Çünkü ortaklık benim için önemli. Samimi olması, içime sinmesi lazım. Bu medyaya 'TV8'i satıyor' diye yansıdı. TV8'i satmıyorum. Ben TV8'i zamanında 70 milyon dolara aldım. Önemli bir yatırımdı. Kanalı aldığımda ortalaması 1 share'di. 70 milyon doları nasıl kazandığımı merak ediyorsan, 10 yıl birinci oldum. Bırakın da o kadar birikimim olsun. 70 milyon doların bir kısmını kredi, bir kısmını nakit verdim."

TV8'in bu sezon para kazanamadığını açıklayan Ilıcalı sözlerine şu şekilde devam etti:
"Biz bir tek bu sezon para kazanamadık. Onun dışında her yıl paramızı kazandık. Sektör daraldı. Ben karamsar değilim. Televizyon güzel bir araç. Her evde bulunması gereken bir araç. Ben bir şey yaptığımda insanlar beğensin istiyorum. Ben insanları düşüncelerine göre hiç ayırmadım beynimde."

Ilıcalı'nın eski kanalı Show TV için yaptığı açıklama ise şöyle:
"Show TV'den 100 milyon alacağım vardı. 4 sene bana paraya ödeyemediler. Benim bankalara 50 milyon borcum vardı. Show TV'den 100 milyon alacağım vardı. Show TV batsaydı, 7 senede 700 kere birinci olup, -50 milyonla ortada kalacaktım. Sonra TMSF el koydu. Zerre gerilim yaşadıysam Acun değilim. Allah beni böyle yaratmış galiba. 'Onu satarız, bunu koyarız, borcu kapatırız, yeniden işimize devam ederiz' dedim."

Öte yandan Ilıcalı geçen sezon 'O Ses Türkiye' jürisinde yer alan, bu sezondan itibaren 'Yemekteyiz'i sunmaya başlayacak olan Seda Sayan'ın yarışmadan ayrılmayacağını da müjdeledi:
"Seda Sayan'ı 'Yemekteyiz'e transfer ettik. 'O Ses Türkiye'ye de devam edecek. Jüri bu sene değişmeyecek. Beyazıt (Öztürk) yine jüride. Televizyon dünyasının Messi'sini tansfer ettim. Beyaz ile çalışmak mükemmel bir şey. 'Beyaz Show' yapmayacak ama bir sürprizimiz daha var."

Ilıcalı, fenomen yarışması O Ses'le ilgili şunları söyledi:
"O Ses Türkiye Beyaz'dan önce başarılı sanatçıların durum komedisiydi. Ben tıkanma noktasında bu işin profesyonelini getirdim. Bütün planım çift forvet oynatmaktı. Seda ve Beyaz'ı getirdim. İkisi çok uyumlu oldu. O Ses Türkiye'deki Yıldız'lı (Tilbe) sezondan çok memnunum."

Yeni sezon dizilerinden de kısaca bahseden medya devi şu şekilde konuştu:
"Cansu (Dere) çok önemli bir insan. Onun değerini anlatacak kelime dahi seçemiyorum. Eksik anlatırım diye... Şimdi bir dizimiz olacak. Doctor House'u aldık. Başrol çok önemli bir insan. Halit Ergenç diyemem. 'Belli değil' diyelim."

Ilıcalı, son dönemde eski reytinglerine ulaşamayan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de devam edeceğini açıkladı:
"Hülya Avşar ile her şeyi yaparım. O televizyona çok yakışıyor. Ama onu kaldıracak bir iş bulmak lazım. Hülya ile çalışmak benim için bir zevk. Yetenek Sizsiniz devam edecek. Sürpriz bir jüri peşindeyim."

Bunların yanı sıra, daha önce Meksika, ABD, Yunanistan gibi ülkelere format hazırlayan Ilıcalı, Almanya'daki Prosieben kanalıyla da 'Exathlon' formatı için görüşme aşamasında olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın bugünkü tüm açıklamalarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Yetenek sizsiniz umarım bu sefer istediğini alır. Dansları getirmezlerse alır. Gerçek yetenekleri görmek istiyoruz. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .

"500 tane tişörtüm vardır. Terlik 30-40 tanedir. Benim tişörtlerle, terlikleri toplasan bir kadın çantası yapar."

"Uçağım var. Amerika'da, Dominik'te ve Türkiye'de 3 tane sürat teknem var. 12 tane motorum var. 2 tane yatım var."

"Çeşme'de evim var. 8 odası var. Tek amacım 8 odayı doldurmak. Ev ne kadar dolarsa, ne kadar misafir gelirse o kadar mutlu oluyorum. Sabah evden insanlar fışkırsın istiyorum. Kalabalık seviyorum."

Şu kısımları neden paylaşmadın, daha ilgi çekici konudaki açıklamalarından. :A @Aserat

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Yine ben ben benci konuşmuş. :X

TV8'de tek yaptığı şey 6 ay boyunca Survivor'ın emeğini yemekti kalan 6 ayda da onun parasını kurtarıyordu. bu sene tabi işler değişti. 10 yıl önce televizyonculuğu güzel şeyler kattı ama son 10 yılda ne kattı acaba? Hangi yeni bir yarışması var? Olanı da bu adam bozdu. Survivor'ın bıktırdı. Ben 2016'dan beri bakmıyorum mesela.

Yurtdışından başarıymışta mış mış, kendi ülkende tökezlersen diğer ülkelerde de tökezlersiniz. :A Reisi de öyle diyordu. :A @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem

TV8'de tek yaptığı şey 6 ay boyunca Survivor'ın emeğini yemekti kalan 6 ayda da onun parasını kurtarıyordu. bu sene tabi işler değişti. 10 yıl önce televizyonculuğu güzel şeyler kattı ama son 10 yılda ne kattı acaba? Hangi yeni bir yarışması var? Olanı da bu adam bozdu. Survivor'ın bıktırdı. Ben 2016'dan beri bakmıyorum mesela.

Yurtdışından başarıymışta mış mış, kendi ülkende tökezlersen diğer ülkelerde de tökezlersiniz. :A Reisi de öyle diyordu. :A @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem
Seneye gümbür gümbür gelecek Acun'um. :Z

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
"500 tane tişörtüm vardır. Terlik 30-40 tanedir. Benim tişörtlerle, terlikleri toplasan bir kadın çantası yapar."

"Uçağım var. Amerika'da, Dominik'te ve Türkiye'de 3 tane sürat teknem var. 12 tane motorum var. 2 tane yatım var."

"Çeşme'de evim var. 8 odası var. Tek amacım 8 odayı doldurmak. Ev ne kadar dolarsa, ne kadar misafir gelirse o kadar mutlu oluyorum. Sabah evden insanlar fışkırsın istiyorum. Kalabalık seviyorum."

Şu kısımları neden paylaşmadın, daha ilgi çekici konudaki açıklamalarından. :A @Aserat
Bunlar TV’yle ilgili değil diye. Ama linkini koydum zaten merak eden oradan baksın. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Sanırım Türkiyenin en samimiyetsiz ve ağzından doğru cümle çıkmayan tek adamı bu :F @serhatt @Aserat @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06

Son rezilliklerini saymıyorum bile Türkiyeden hani taşlanıp sınır dışı edilmesi gereken kişiler vardır bu adamın burada barınmaması lazım 1.sıram o olurdu :A :A :A Gerçi Adalarda duruyor Survivor sayesinde ama Türkiye ye giriş yasağı koyulup geri almamak lazım :A :A :A

Sanırım Türkiyenin en samimiyetsiz ve ağzından doğru cümle çıkmayan tek adamı bu :F @serhatt @Aserat @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06

Son rezilliklerini saymıyorum bile Türkiyeden hani taşlanıp sınır dışı edilmesi gereken kişiler vardır bu adamın burada barınmaması lazım 1.sıram o olurdu :A :A :A Gerçi Adalarda duruyor Survivor sayesinde ama Türkiye ye giriş yasağı koyulup geri almamak lazım :A :A :A
Ağzına sağlık :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Doktor House harika kesinlikle önem verirse izlerim...

Hülya için dediklerine katılıyorum. Çenesindeki o dövmesini sildirse ekranda daha sempatik durakcak:X Neyse Hülya'ya Doktor House'dan Lisa rolünü verebilir :A

Seni piyasaya çıkaran biziz.7 sene birinci olmuşmuş. :A

Batmaya devam edecek gibi formatlar eskidi.. Kanalı mahalle yansa da hanımefendi saçını tarar havasında devam ettikçe bir yola gidemez. :D