eTV Sinevizyon - 2. Sezon 1. Bölüm | Yeni Sezon

BatWoman izletiriz :A 13 bölüm filan olcakmiş galiba:A @MasacRE yani tadında bi dizi olur:A
@MasacRE Sever öyle karanlık şeyleri :A :A :A @xemrexxx de izlesin :F
ruby-rose-batwoman-cw-tv.jpg

Bismillah 😱 😱 😱 2017 civarlarıymış sanırım bizden çalmışlar fikri telif melif hakkını yedirmeyelim tabi alacamız paranın çok umrumuzda değil de :A :A :A @Forumdash @Sherlock @dreamy @serhatt @Forumdash
İlk filmi 2014'müş de çizgi romanları var daha bu işin. 1900'lerin ortasına kadar gider, sen bile doğmamış olablirsin o tarihlerde :A

Bu arada Avengers Infinity War'da da vardı bu karakter, sen de izlemiştin aslında ama unuttun kesin yine :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
İlk filmi 2014'müş de çizgi romanları var daha bu işin. 1900'lerin ortasına kadar gider, sen bile doğmamış olablirsin o tarihlerde :A

Bu arada Avengers Infinity War'da da vardı bu karakter, sen de izlemiştin aslında ama unuttun kesin yine :A
Görsem hatırlarım şuan hatırlamam mümkün değil vlla :F

Aaa ozaman karıştırmayalım onlar telifle bize başvururlar :A :A :A @Forumdash

Orange is new Black mi?? Oysa ben ilk 3 sezon izledim(Yanlış hatırlamıyorsam) Yorum konuları vardi forumda:X

Ama izlemek istesem devamı gelir. Bırakma nedenim o dönem dizilere karşi aşiri yorgundum:A
Sen dizisizlikten yakınmıyor muydun al sana dizi işte. Son 39 bölümü iki hafta içerisinde izlersin zaten baya sarıyor biliyorsundur. :A Ama 26 Temmuzda burda olur musun o da var :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash