The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aaa Kenıyın yaşlı halı gibi bu adam :F Evet o kıza ilgisi var bu adamı kel kafalı cılız bir kadın yere çaprmıştı :F
Hahah ben orada güldüm yumruk mu attı tokat mı bilmiyorum devrildi. :F

Kenny'i andırıyor cidden , ben senaristlerin yerinde olsam Kenny'i bu sezon bu karakter yerine koyardım ama işte. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Hahah ben orada güldüm yumruk mu attı tokat mı bilmiyorum devrildi. :F

Kenny'i andırıyor cidden , ben senaristlerin yerinde olsam Kenny'i bu sezon bu karakter yerine koyardım ama işte. :(
Oyunu oynayan adam ilk görünce o sanmıstı zaten :F Ama bu yeni karakterler ile duygusal bağ kuramıyoruz oda söylüyor bunu sık sık :A

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Sabah sabah 3.Bölüme gelen yorumlara güldüm baya. :F @Çiğdem

Mehmet Demir
Mehmet Demir
2 yıl önce
Ne yaptın bro yenge için abiyi sattın. 2 gündür tanıdığın Clem için yine yıllardır tanıdığın abini sattın. Sen empati kurmakta pek iyi değilsin onu bilmeni istedim 😉

Kırmızı Kep
Kırmızı Kep
2 yıl önce
Sayende empati kuramadığımı öğrendim bro, sağol yorumun için 😉 Peki karşısında çocukları ve karısı için bile evine geri dönmeyen bir abin olsa, onları umursamayan bir abin. Abisi bizi zaten umursamamış daha önceden. Ayrıca Clem bizim 2-3 defa hayatımızı kurtardı bilmeni isterim.

yLmz mRt
yLmz mRt
2 yıl önce (düzenlendi)
Davidi satmamalıydın abi, Clem'e güveniyoruz felan diyorsun ya Clem değişti artık boşver Clem'i sen bildiğin, ağabeyine ihanet ettin onu bırakmayı seçtin bence David haklı...

22

YANITLA

Yanıtları gizle
Kırmızı Kep
Kırmızı Kep
2 yıl önce
Boşver abimi, adam karısı ve çocukları için geri bile dönmemiş. Clem tanıştıktan sonra 2-3 kere hayatımızı kurtardı unutma.

• Güldürdün
Sabah sabah 3.Bölüme gelen yorumlara güldüm baya. :F @Çiğdem

Mehmet Demir
Mehmet Demir
2 yıl önce
Ne yaptın bro yenge için abiyi sattın. 2 gündür tanıdığın Clem için yine yıllardır tanıdığın abini sattın. Sen empati kurmakta pek iyi değilsin onu bilmeni istedim 😉

Kırmızı Kep
Kırmızı Kep
2 yıl önce
Sayende empati kuramadığımı öğrendim bro, sağol yorumun için 😉 Peki karşısında çocukları ve karısı için bile evine geri dönmeyen bir abin olsa, onları umursamayan bir abin. Abisi bizi zaten umursamamış daha önceden. Ayrıca Clem bizim 2-3 defa hayatımızı kurtardı bilmeni isterim.

yLmz mRt
yLmz mRt
2 yıl önce (düzenlendi)
Davidi satmamalıydın abi, Clem'e güveniyoruz felan diyorsun ya Clem değişti artık boşver Clem'i sen bildiğin, ağabeyine ihanet ettin onu bırakmayı seçtin bence David haklı...

22

YANITLA

Yanıtları gizle
Kırmızı Kep
Kırmızı Kep
2 yıl önce
Boşver abimi, adam karısı ve çocukları için geri bile dönmemiş. Clem tanıştıktan sonra 2-3 kere hayatımızı kurtardı unutma.
Hahah son yorumu sankı o adam kendisiymiş gibi yazıyor :F :F :F Düşüncelerine katılıyorum ama adam haklı :A :A :A

• Güldürdün
Aaa bu arada 3.bölüm bitmemiş dün gece tamamladım 7.videoda 3.bölümdenmiş :F Hanı 6.videoda adam diyorduya sonrakı videoda son oyunu oynucaz diye meğer 3.bölümün sonunu diyormuş :A @Harunnn60

3.Bölümün son kısmındanda kısaca bahsedeyim :A
Kate kaçtı biz yakalandık bu arada kızılderili yaşlı bir moruk kadın geldi bu aralar dizilerde oyunlarda heryerde bir tane ürkütücü moruk kadın çıkıp duruyor karşıma :F Arap adama helal olsun dedik doğruları konusuyor diye sonra Deivid yaptırdı herşeyi diyince seni şerefsiz diyor oyunu oynayan adam :F Silahlar patladı bölüm bu sefer bitti sanırım :F

Bu arada haydutu çoğunluk oynayanlar öldürmemiş teklifini kabul etmişler :F

• Güldürdün
Aaa bu arada 3.bölüm bitmemiş dün gece tamamladım 7.videoda 3.bölümdenmiş :F Hanı 6.videoda adam diyorduya sonrakı videoda son oyunu oynucaz diye meğer 3.bölümün sonunu diyormuş :A @Harunnn60

3.Bölümün son kısmındanda kısaca bahsedeyim :A
Kate kaçtı biz yakalandık bu arada kızılderili yaşlı bir moruk kadın geldi bu aralar dizilerde oyunlarda heryerde bir tane ürkütücü moruk kadın çıkıp duruyor karşıma :F Arap adama helal olsun dedik doğruları konusuyor diye sonra Deivid yaptırdı herşeyi diyince seni şerefsiz diyor oyunu oynayan adam :F Silahlar patladı bölüm bu sefer bitti sanırım :F

Bu arada haydutu çoğunluk oynayanlar öldürmemiş teklifini kabul etmişler :F
Sabah bende izledim :F Çok yanlış kararlar verdim diyor ama yorumlarda hayır doğru karar verdim diyor :D Ani kararlar veremiyor sanırım. :A

• Güldürdün