The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Adam 3.bölümde sanırım son bölümü oynucaz dedi ama daha video çok :F Karıştırdı galiba 5.bölümde final olması lazım video sayısına göre @Harunnn60 :F
Bana da öyle geldi, 5 bölüm olur normalde :F

Bu arada Karakterlerin adlarını ezberlemişsin şaşırttın Çiğdem :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
3.Bölüm ilk video durgundu ama ikinci videoyla tekrar ortalık birbirine girdi @Harunnn60 :F Az nefeslendiler acaba durgunmu geçecek derken yine bismillah olaylar olaylar :A :A :A

Küçük zombi çocuk saldırdı kontrol ettiğimiz adama ve Allah diyor oyunu oynayan adam yine o korkuyor :F
kadın çekici vermedi versene salak diyor :F deivid ile olan sahnemizde parmağını kaldırıp konuşuyor oyunu oynayan adam sen görürsün diye :F Aslında şapkalı kız olmadığı zaman az durugun oluyor ilk bölüm gibi sonra ikinci videoda şapkalı kız gelince yine olaylar artıyor buda öyleydi :A Kel bir kadın geldi koskoca dağ gibi yanımızda duran adamı devirdi :F Neganın sopası gibi bir sopa bulduk oyunu oynayan adam o ne diyor :F Ormanda sopamızı şapkalı kız aldı ve zombileri öldürdü vlla bu sezon çok iyi şapkalı kız evet kız oldundan tutmam tuhaf ama bu kızı biz yetiştirdik aslında kendi kızım gibi düşüneyim alıp kendimiz gibi ecünnü olmadan büyüttük bu günlere getirdik :Z:Z:Z

Bebeği gördük şapkalı kızdan aldılar oyunu oynayan adam kıza küfür ettirdi suratına tükürttü deividin :F
Şapkalı kız biz deividi zombilerden kaçıp saklandımız mekana almaya çalısırkan biize ateş etti napıyor bu diyor oyunu oynayan adam :F Ama kardeşide olsa şapkalı kızı dinledik ve içeri almadık yalnız Jesuj aldı :F Ama o adamın kurtarılması gerekiyormuş çünkü bebek ölmedi dedi 😱 Haydutlrla dövüştük bir arap adam bizi öldürdü :F Sonra onu yendik ama öldürmeden zombi olsun dedik :A Şapkalı haydutu öldürdük ama şimdi adam özür diliyor barışalım diyor ama haydutu öldürüp yok öyle birşey seni köpek falan dedi oyunu oynayan adam ve olaysız havalı şekilde bitirdik bu bölümü ilk defa :A

3X3

3.Bölümü izledim diğer bölümlere göre uzun olmuş ,ilk yarı durgundu ama sonra öyle bir tempo arttı ki şok oldum. :A

Kate norveç hayallerinden bahsedince bana gülme geliyor :F Oynayan adama kocası geldi hayalleri yandı dedi orada güldüm :F

Clementine gelince ortalık karıştı sonda baya kargaşa oldu, davide' gıcık kaptım çocuğu o almış,

şu yeni hudut gurubu aşırı gıcık umarım sonları gelir :A Hele o başta ki kadın :A Birde pasta yapmış :A

• Harika
3X3

3.Bölümü izledim diğer bölümlere göre uzun olmuş ,ilk yarı durgundu ama sonra öyle bir tempo arttı ki şok oldum. :A

Kate norveç hayallerinden bahsedince bana gülme geliyor :F Oynayan adama kocası geldi hayalleri yandı dedi orada güldüm :F

Clementine gelince ortalık karıştı sonda baya kargaşa oldu, davide' gıcık kaptım çocuğu o almış,

şu yeni hudut gurubu aşırı gıcık umarım sonları gelir :A Hele o başta ki kadın :A Birde pasta yapmış :A
1.Bölüm gibiydi ilk videoda şapkalı kız olmayınca durgun geçiyor bir nefesleniyorlar :F Sonra ikinci videoya şapkalı kız geliyor olaylar yine patlıyor :A :A :A

Kadını kocası götürürken kucağında oyunu oynayan adam şey diyor kadın kocasını gördü bizi sallamıyor artık diyor :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
1.Bölüm gibiydi ilk videoda şapkalı kız olmayınca durgun geçiyor bir nefesleniyorlar :F Sonra ikinci videoya şapkalı kız geliyor olaylar yine patlıyor :A :A :A

Kadını kocası götürürken kucağında oyunu oynayan adam şey diyor kadın kocasını gördü bizi sallamıyor artık diyor :F
Dokunma bana diyor ya kadına :F Şimdi yakalayacak bizi. :F

Ben hastanede Kate'nin kaçalım demesine şok oldum. 😱

• Güldürdün
Biraz hatalı kararlar verdi sanki bu bölüm :A Yorumlar da tepkiler vardı :A
Aaa ben izlemedim :F Aslında şapkalı kıza uymamız güzel ama benim şey komiğime gitti kardeşini zombilere bıraktı değilmi sonrada normal birşey olmamıs gibi sohbet ediyorlar :A :A :A

Gerçi şapkalı kız öldürücekti onu bebek olayını demeseydi :F

• Güldürdün
Aaa ben izlemedim :F Aslında şapkalı kıza uymamız güzel ama benim şey komiğime gitti kardeşini zombilere bıraktı değilmi sonrada normal birşey olmamıs gibi sohbet ediyorlar :A :A :A

Evet işte kardeşini satması biraz saçma oldu yani şöyle kardeşinden yana tavır aldı bölüm başı , ne olduysa sonradan değiştirdi .:A Oynayan adam hemen karar veremiyor panikliyor bence :A

• Güldürdün

Pardon okumadım dicektim ben yorumları okumuyorum önceden haberim olmadından :A :A :A @Harunnn60

Bu bölüm yine altyazılar maceramız sürdü adam bir ara tamamen kayboldu o görünmeden izlenecek sandım :F

• Güldürdün
Evet işte kardeşini satması biraz saçma oldu yani şöyle kardeşinden yana tavır aldı bölüm başı , ne olduysa sonradan değiştirdi .:A Oynayan adam hemen karar veremiyor panikliyor bence :A
Kıstasımız şuan şapkalı kız ne derse onu yapıyoruz :F L i oynuyoruz gibi düşünüyoruz hala :F

• Güldürdün
Evet adama aşırı gıcık oluyorum, karısını seviyorum bilirsin malları severim ama yok bu bölüm kaçalım deyince pes dedim ben bile pes dedim düşün bacım :A
Neyini sevdin dicemde cevabını veriyorsun mal oldundan diye :F

Şu doktor kadınada gıcık oluyorum oda bela olmaz inş başımıza :A

• Güldürdün
69481

• Harika

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485