Aaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettimBen hep Ender'den atıyorum diğerlerine bakıyormusun![]()
Aaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettimBen hep Ender'den atıyorum diğerlerine bakıyormusun![]()
Bundan sonra attığım videolara bakmazsan konuşmam senleAaa işte bunu atıp duruyordunuz ne oldunu az önce merak ettimGüzelim şarkıcıyı ne hale getirmişsiniz
![]()
Gerek yokmuş bakmayada hata ettim işte ayollBundan sonra attığım videolara bakmazsan konuşmam senle![]()
çok manalı şeyler atıyorum hepsine bak bidahakineGerek yokmuş bakmayada hata ettim işte ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa evet çok manalı gerçektençok manalı şeyler atıyorum hepsine bak bidahakine![]()
Kız senin yaptığın yemek yenir mi yazık o insanlaraAaa evet çok manalı gerçekten![]()
![]()
Bir mutfağa kaçayım ben akşam yemeğini hazırlıyayım yine ara sıra bakarım ne haltlar karıstırıyorsunuz pilavın yanına güzel bir etli kurufasulye yapacam![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
Zevksiz şey sen ne anlarsın. 🙄Sakalları çok iğrençti sankı 100 yıl mağarada alı konulmuş ve insan içine kaırşmış gibiydi![]()
![]()
@ozgur2113
Şimdi güzel bir adama benzemiş![]()
![]()
![]()
Çok saçma değil mi 7 bin görüntülenmeForumda hata var bence
![]()
Uyanık olsan zirveyi alırdınBiz her zaman uyanığınız seni gidi sinsi.![]()
Sen yap ozamanKız senin yaptığın yemek yenir mi yazık o insanlara![]()
@serhatt ın ilk paylaştığı fotolarda eski zaman insanları gibiydinZevksiz şey sen ne anlarsın. 🙄
Benim sakallarım hiçbir zaman o kadar uzun olmaz.![]()
aaa ne yapıcam be parayla dışarda yemek varkenSen yap ozaman![]()
![]()
![]()
Kıskançlıktan çamurlaşma
Baban ödüyordur nasılsaaaa ne yapıcam be parayla dışarda yemek varken![]()
Babamı görmiyorum ki ben, parlaklarım ödüyorBaban ödüyordur nasılsa![]()