Bu yaz iki dizi izliyorum ve iki tanede hedefimde diziler var birisi güneşin kızları gibi Aşk Afillisimi neydi adı kanal d neyse
Bu yaz iki dizi izliyorum ve iki tanede hedefimde diziler var birisi güneşin kızları gibi Aşk Afillisimi neydi adı kanal d neyse
Kız ben başrol parlağın hastasıym beni niye atacan@serhatt ı ve seni timsahlara atıcam artık .ss
Biz olmadan o bir hiç
Genel yaz dizilerinizi beğenmiyorum zaten ama Güneşi beklerken , Güneşin Kızları ve bir güneşli dizi daha vardı sanırım en azından Güneş isminden vazgeçtinizBu yaz karşı karşıyayız desene![]()
Gebersin sıkıntıdan
Ekli dosyayı görüntüle 68696
FOX TV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Her Yerde Sen'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!
Yapımcılığını Karga7 Pictures''in, yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın , senaristliğini Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in üstlendiği dizinin kadrosunda Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan, Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.
''Her Yerde Sen'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'de FOX TV'de!
Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...
AB cok artmış ama 6 halen yok delircemBen dün bölümü izleyemedim ama ratingler çok iyi gelmiş valla![]()
AB cok artmış ama 6 halen yok delircem![]()