Sen sürekli vuruluyordun sanırım bu dizide ölemiyordunda kendinede gelemiyordun arafta gidip geliyordun @pompy
9 canlıyım maşallah bi' ulaşamadınız amacınıza. Yıkılmadım ayaktayım.Sen sürekli vuruluyordun sanırım bu dizide ölemiyordunda kendinede gelemiyordun arafta gidip geliyordun @pompy
Beni hapisten kurtarıyorsun aman kurtardıktan sonra vurul
buda eşini canlı canlı yakacaklar @ÇiğdemBeni hapisten kurtarıyorsun aman kurtardıktan sonra vurul
Beni hapisten kurtarıyorsun aman kurtardıktan sonra vurul
Babam mı vurdu beni? 😱 Birde baba olacak.
Adil topal gibi @keremBabam mı vurdu beni? 😱 Birde baba olacak.
Babam mı vurdu beni? 😱 Birde baba olacak.
Cezasının bedelini kendisi kesiyor iştebuda eşini canlı canlı yakacaklar @Çiğdem
Pompyce'yi konuşmak yürek ister.
Pompyce'yi konuşmak yürek ister.
Pompyce ve Giresunca en anlasılmaz dil bu forumda @pompy İle bu yüzden 6 yıldır çalısıyorum sanırım biz iyi anlasıyoruz hal böyle olunca @serhatt @Harunnn60
Niye ikisi farklı diller değil mi, nasıl anlaşıyorsunuz?Pompyce ve Giresunca en anlasılmaz dil bu forumda @pompy İle bu yüzden 6 yıldır çalısıyorum sanırım biz iyi anlasıyoruz hal böyle olunca @serhatt @Harunnn60
Afilli Aşk konusundan almam yeni konuyu @ÇiğdemPompyce ve Giresunca en anlasılmaz dil bu forumda @pompy İle bu yüzden 6 yıldır çalısıyorum sanırım biz iyi anlasıyoruz hal böyle olunca @serhatt @Harunnn60