0-1 Reytingin neyi iyiAşkı memnuy diyon sandım yırtarım ağzını
0-1 Reytingin neyi iyiAşkı memnuy diyon sandım yırtarım ağzını
10 yıldır her sene yayınlanmasına rağmen gayet iyi 10 YIL oldu dizi biteli çatla0-1 Reytingin neyi iyi
Canevim'de arkadaşımın teyzesi oynuyor.Galiba yaz ayının tek tutmayan dizisi canevim olmuş diğerleri Kimse Bilmez, Tatlı Yalanım zirveye oynuyorlar @Yiğitt Afilli Aşkıda öyle @xBUGRAx Furkanı napıyor onu reytingine hiç bakmadım ama onuda iyi diyorlar Canevim tek tutmayan dizi olunca onlar adına kötü olmuş yanlarında 1 dizi daha olsaydı onlarda tutmadı derlerdi @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @kerem @Harunnn60 @kerem
Kadının şansına tutmamıştır biz garibanların şansı bu işteCanevim'de arkadaşımın teyzesi oynuyor.
Rıza baba 3 alıyordu10 yıldır her sene yayınlanmasına rağmen gayet iyi 10 YIL oldu dizi biteli çatla
ŞişiriyorlardıRıza baba 3 alıyordu
DUyarsa duysun be
Seçim bitti, yaz sezonu başlıyor artık. Haftaya oranlar iyice düşer sanırım, Survivor da bitiyor.
Sana güzel bir rol hazırlarDUyarsa duysun be
Acun ne yüzle 2 reytingli survivor sundu bu sezonSeçim bitti, yaz sezonu başlıyor artık. Haftaya oranlar iyice düşer sanırım, Survivor da bitiyor.
Ben izlemedim, izleyenler savunsun. @Aserat bu sezon TV8 fanıydı, mikrofonu arkadaşa uzatabilirsin.Acun ne yüzle 2 reytingli survivor sundu bu sezon
İstemezSana güzel bir rol hazırlar