senin uyduruk programın kadar kötü değil, ayrıca biliyorsun isteseydim bu jürideydimKazanmış mıydım ki.
Az ötede kıskan canım ya komik görünüyorsun böyle.![]()
Hepsini yok etmem bi sigara izmaritine bakarKütüklere yedirme parlakları![]()
![]()
![]()
İsteseydin değil malum durumlar olmasaydı.senin uyduruk programın kadar kötü değil, ayrıca biliyorsun isteseydim bu jürideydim![]()
yoo isteseydim malum durumlar senin hiç umrunda olmayacaktı beni alacaktınİsteseydin değil malum durumlar olmasaydı.![]()
Mantığınla değil kalbinle hareket etHepsini yok etmem bi sigara izmaritine bakar![]()
Bu devirde herşey mantıkla oluyor hayatımMantığınla değil kalbinle hareket et![]()
![]()
![]()
Sen kendini buna inandırmaya devam et.yoo isteseydim malum durumlar senin hiç umrunda olmayacaktı beni alacaktın![]()
Çamura yatma şimdi boş yere ikimizde neyin ne olduğunu biliyoruz!Sen kendini buna inandırmaya devam et.![]()
Orası öyle Acunu yoldu ecünnü şimdi öelene kadar yatarak paraları iyecekBu devirde herşey mantıkla oluyor hayatım![]()
beter olsun acunOrası öyle Acunu yoldu ecünnü şimdi öelene kadar yatarak paraları iyecek![]()
![]()
![]()
Ne oldu kızdın mı.Çamura yatma şimdi boş yere ikimizde neyin ne olduğunu biliyoruz!
Evet yapmam lazım yoksa sizin ücretlerinizi ödeyemem.
Şimdi herkes rol yapmaya baslayacak kamera kapanınca bileEvet yapmam lazım yoksa sizin ücretlerinizi ödeyemem.![]()