@Harunnn60 ı dolduruyon yine dağa bayıra kaçırıcan zaten zar zor yüzünü sırıtmıştımNe dedim be😱
Elimizden kurtulamazlar @serhatt
Ne Atacan'ı ne de beni feda eder canım onun için Seni feda eder ama @Çiğdem
@Çiğdem geldi Serhatle kavgalıyız napayım laaan
İkisi de olur Çok eşliliği seviyorum ben
@cookies in pamuk gibi kalbi vardır vlla siz kaybedersiniz ayoll @mrt-06 Gelin programında onu gelin yapar 1 tanede damat bulur getirir programa Şuan en popüler @Maskeli Fedai görünüyorKız çiğdem bak cookies de bir ortağın @serhatt A bir gardasin totalcana göz koyuyor hangisini feda edicen
Aslında bana koca bulunda bir itiraf evet Sen detaylı şekilde @mrt-06 a itiraf et bir dahakı sefere aradığın krıterleri söyle ilan gibiNeden ki
aslaElimizden kurtulamazlar @serhatt
Benden uzak olsun cehenneme direk olsun@cookies in pamuk gibi kalbi vardır vlla siz kaybedersiniz ayoll @mrt-06 Gelin programında onu gelin yapar 1 tanede damat bulur getirir programa Şuan en popüler @Maskeli Fedai görünüyor
Senin başına saran bendim zatenBenden uzak olsun cehenneme direk olsun
Rahat bırakın beni..@cookies in pamuk gibi kalbi vardır vlla siz kaybedersiniz ayoll @mrt-06 Gelin programında onu gelin yapar 1 tanede damat bulur getirir programa Şuan en popüler @Maskeli Fedai görünüyor
Kafam çok dolu ondan unutuyorum.. :/@mrt-06 alzheimer olmuş anlaşılan. Erken bunama yaşıyor.
Aaa evet ona bende cesaret edemedim zatenOzan forumu tamamen kapatır programı görürse.
Ben yıllar önce görmüştüm @xemrexxx'i. Ama yüzü aklımda kalmadı.
Sus kız @mrt-06 bilmesinfacede profil yapmıştı resmini burdada göstermişti hatta emre
Sus kız @mrt-06 bilmesin
Sus kız @mrt-06 bilmesin
Ben biliyorum zaten ablam.Aa niye o bebek gibi yüzünü görsün yahu