Diğer taraftan yazınca kızıyorlar buradan yazayım The Walking Dead'e böyle bir adam geldi adamın adı Sidik. 😱 @Çiğdem @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE @xBUGRAx @dreamy @xemrexxx
entrika benim işimMadem en sevdiğin program seni koruruz.![]()
WP'den bizim tayfaya atsana fotonu.Hahahahah ne tesadüf ben de öyleKlima açtım serinliyorum şimdi
![]()
Hahahahah ne tesadüf ben de öyleKlima açtım serinliyorum şimdi
![]()
@Sherlock cuğuma çok yüklenmişler.Hâlbuki kendisi bu kadar entrika çeviremez çünkü bilmez bu işleri.
Vallahi billahi seni savunacağım.![]()
![]()
Emre’nın olduğu gruba foto atmak mı tövbeler olsunWP'den bizim tayfaya atsana fotonu.![]()
Emre’nın olduğu gruba foto atmak mı tövbeler olsun![]()
Valla alıp x'li sitelere yollar haklısın.Emre’nın olduğu gruba foto atmak mı tövbeler olsun![]()
Aaa hiç hatırlayamadım bu adamı ama tipide biraz sarımsı benziyorDiğer taraftan yazınca kızıyorlar buradan yazayım The Walking Dead'e böyle bir adam geldi adamın adı Sidik. 😱 @Çiğdem @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE @xBUGRAx @dreamy @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 69076
Aynen öyle koleksiyonum var falan diyordu zaten pislikaraya giriyorum ama büyük hata emre ifşa eder![]()
Allah belasını versin birazdan diğer gruptan yazacam. Ablam sen bu bölümleri izlememiştin SPOİDEN OKURSUN.Aaa hiç hatırlayamadım bu adamı ama tipide biraz sarımsı benziyor![]()
![]()
![]()
Aynen öyle koleksiyonum var falan diyordu zaten pislik![]()
Başladınız yineSen biraz daha konuşursan ben çarpıcam seni@ozgur2113
Çağırdın da gelmedim mi aşkım@xBUGRAx
Keşke kendi fotosu olsaydı ben yollardım onu bir yerlereValla alıp x'li sitelere yollar haklısın.![]()
Bana @xemrexxx yeni bölümlerden sahne atıyordu ben ona bile bişi demiyordumAllah belasını versin birazdan diğer gruptan yazacam. Ablam sen bu bölümleri izlememiştin SPOİDEN OKURSUN.
Hhahhhah turistik gezi niyetine bebeğimBaşladınız yine
Sen buraya gelmezsin biliyorumElitliğini bozar
![]()
![]()
Ben yıllar önce görmüştüm @xemrexxx'i. Ama yüzü aklımda kalmadı.Keşke kendi fotosu olsaydı ben yollardım onu bir yerlere![]()