Hassas oluyoruz o konuda cnm yoksa @mrt-06 bilir senin iyi kalbini merak etme@Tolstoyevski gelse bari onun durumunada üzüldüm @Çiğdem ben orda örtülü gönderme şeklinde davranmak zorunda kaldım @mrt-06 anlayamadı
Hassas oluyoruz o konuda cnm yoksa @mrt-06 bilir senin iyi kalbini merak etme@Tolstoyevski gelse bari onun durumunada üzüldüm @Çiğdem ben orda örtülü gönderme şeklinde davranmak zorunda kaldım @mrt-06 anlayamadı
Sen senaryolarını yaz karışık işlere bulaşma evet cnmkendimi banlanmaktan korumaya çalışıyorum zar zor favori üye olmuştan @Çiğdem
Eline sağlık pompy. Benim oynadığım bir dizi vardı hangisiydi o bu değildi dimi@dreamy yorumun ne
Bu starın çaldığı dizi onada yorum yap @pompy ın dizisini çalıyorlar göz göre göreEline sağlık pompy. Benim oynadığım bir dizi vardı hangisiydi o bu değildi dimi
Sihirli hayatlarEline sağlık pompy. Benim oynadığım bir dizi vardı hangisiydi o bu değildi dimi
O dizine noldu? Hala devam ediyor musun?Sihirli hayatlar
3 temmuzda biraz yeni bir konu bulmam gerektiO dizine noldu? Hala devam ediyor musun?
kusura bakma @Harunnn60 3 yıl bekleyemez @serhatt gibi adı çıkmadan onu evlendiririz münasip bir kısmetiyle aile büyüğü olarak @Forumdash birini bulur ona ya da @vadikızı
Yapımcı eski Polispompy’nin yanındayız tabii ki bu yaptıklarını kabul edemeyiz dava falan açalım yapımcıya.
@serhatt Gibi
Ay bu yaşlanmış be napalım bu oğlanı @Çiğdem