Havucu hapise attı senaryosunda hatta güldük falan Sonra gerçek dizide de hapis senaryosu yazıldı Havuca@pompy de bilinmeyen bi denklem yani
Havucu hapise attı senaryosunda hatta güldük falan Sonra gerçek dizide de hapis senaryosu yazıldı Havuca@pompy de bilinmeyen bi denklem yani
Bekliyorum hapisten kaçış planım hazır @Harunnn60 @kerem @serhatt @xemrexxxSihirli Hayatlar 6.Sezonuyla Değişik Konusuyla Çiğdem Tutuklanıyor
Harun kötü tarafi bırakıyor
Kerem müdür kötülükten hayır gelmez şu Aşkının peşinde koşma kaptırmışsın bu benim Polis akademisindeki ekibim
Çiğdemi ceza evinden kaçıracağız
Bunu ne Alara müdür ve ekibi bilmeyecek ıkimizin arasında sır
Çiğdemle Ayşe'nin yolları nasıl kesişti
Gonca ve Ayşe Arasında nasıl bir hikaye olacak
Berk gerçekte kime aşık
Kerem Yiğiter ve Ayşeyi neler bekliyor
Sihirli HAYATLAR Denklemlerle Dolu 6.Sezonuyla 3 Temmuz Çarşamba Günü Yenisuda
@Çiğdem- @mrt-06 @vadikizi @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @Forumdash
@Dosi @vadikızı
hemen ihbar edicem görürsün sen
Oyüzden nasıl kaçacağımı anlatmadım @xemrexxxhemen ihbar edicem görürsün sen
Aaa bu götingenli Etem şey değil mi bizim Alamanyalı @kerem : F @Harunnn60 Sizi görmesin @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash
Aaa bu götingenli Etem şey değil mi bizim Alamanyalı @kerem : F @Harunnn60 Sizi görmesin @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash
Bi güzel şifayı kaptım tosbağalarla uğraşamayacağım. Neyse, Götingen demişken burdan kuzenimin kulağını çınlatayım bari.Aaa bu götingenli Etem şey değil mi bizim Alamanyalı @kerem : F @Harunnn60 Sizi görmesin @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash
Az ye domuz sosisinden onun içinde ne pislikelr vardır @Harunnn60 @serhatt @xemrexxxBi güzel şifayı kaptım tosbağalarla uğraşamayacağım. Neyse, Götingen demişken burdan kuzenimin kulağını çınlatayım bari.
Sosis bile sevmiyorum .ben, ne domuzu.
Bakalım bekliyoruz az kaldıSihirli Hayat larda afilli âsk dizisinin konusu düşman ordandi yardımcınız Burcu ozberk ve çağlar ertugrul @Çiğdem
Bakalım bekliyoruz az kaldı
ŞOK oldunuzmu bu konuya yiğit ve mrt-06 şok olurmuBakalım bekliyoruz az kaldı
Evet yine karışmış baya herşeyŞOK oldunuzmu bu konuya yiğit ve mrt-06 şok olurmu
@xemrexxx
2 bölüm kaldı