Çok şey olmuş ama yeniyi hiç izlemedim cnm izleyeşim gelmiyor dudu yok eski taci yok suzan yokDudunun gençliğini oynadı Pakize Duduyu karadeliğe attı Perilicenin ruhunu zindana hapsetti
Çok şey olmuş ama yeniyi hiç izlemedim cnm izleyeşim gelmiyor dudu yok eski taci yok suzan yokDudunun gençliğini oynadı Pakize Duduyu karadeliğe attı Perilicenin ruhunu zindana hapsetti
Başlangıçta vardi köpek yasayamaz ki o kadar yıl köpeği kaybetti ardından ölüsü bulunmuşÇok şey olmuş ama yeniyi hiç izlemedim cnm izleyeşim gelmiyor dudu yok eski taci yok suzan yok
Ben kaçtı ve bulamadılar sanıyordum demek ölmüşBaşlangıçta vardi köpek yasayamaz ki o kadar yıl köpeği kaybetti ardından ölüsü bulunmuş
ZehirleniyorlarBen kaçtı ve bulamadılar sanıyordum demek ölmüş
Yapımcı sıkıntısı betüs ıngiltere de ve maliyet sıkıntısıBunların fil işi ne oldu
Aaa Betüş Türkiyede yok demek onun yerine başka biri olursa iyi olmaz eskiden yaptılar sevilmediYapımcı sıkıntısı betüs ıngiltere de ve maliyet sıkıntısı
Emine ünAaa Betüş Türkiyede yok demek onun yerine başka biri olursa iyi olmaz eskiden yaptılar sevilmedi
Sadece sordum gerçekte olsa
İnci Hanım olmazsa filmi yapmasınlarSadece sordum gerçekte olsa
Gençlerle yapacaklarİnci Hanım olmazsa filmi yapmasınlar
Ozaman yine tutmaz cnm yanı eski kadroyu kursunlar çilekte gitmişti sanırım mesalaGençlerle yapacaklar
Yeni konu Pera Ve annesi Pakize
Onlar gelecekOzaman yine tutmaz cnm yanı eski kadroyu kursunlar çilekte gitmişti sanırım mesala
Sadık İnci ve çocuklar olsun ama Dudu olurmu bilmemOnlar gelecek
Gençlik operasyonu yapılmalı Arka sokaklarda yaptı ama olmadı
Gamze özer gençlerle yapacakSadık İnci ve çocuklar olsun ama Dudu olurmu bilmem
Onu ben izlemem yine cnmGamze özer gençlerle yapacak
Zaten bugra ozmuldurun ablası kübra özmuldur yeni Sihirli Anne
Olur konu nikahla başlar Pakize devreye girer